Parangkat sadayana Roman Reigns 'WWE Hell dina pertandingan Cell

>

Reigns Romawi parantos lami di WWE. Jawara WWE Universal Juara parantos dominan dina taun kamari ti saprak balik deui dina acara 2020 SummerSlam.

kumaha anjeun terang naha budak awéwé resep pisan ka anjeun

Nuju kana Naraka dina Cell bayar-per-view, Roman Reigns sakali ngalawan pikeun pertandingan di jero Naraka setan dina struktur Cell. Taun ayeuna, anjeunna bakal nyanghareupan Rey Mysterio dina pertandingan saatos anjeunna nyerang Dominik sareng ngahukum gulat ngora nalika pertandingan judul tim tag ngalawan The Usos.

Mysterio cekap ngagaduhan gangguan Reigns sareng dina episode minggu ieu SmackDown, nyerang bintang ku tongkat kendo, bari nungtut pertandingan ngalawan anjeunna di jero Naraka dina struktur Cell. Pamaréntah nampi tantangan, sareng dua bintang disetél pikeun silih nyanghareupan acara éta.





Roman Reigns parantos janten bagian tina opat Naraka dina pertandingan Cell dugi ka ayeuna. Ieu mangrupikeun patandingan na di jero struktur peringkat paling parah dugi ka pangalusna.


# 4 Pamaréntah Romawi vs Braun Strowman

Reigns Romawi sareng Braun Strowman silih nyanghareup ka jero Naraka dina struktur Cell. Naon deui anu dipikahoyong ku penggemar gulat?



Nya, réngsé kana pertandingan?

Nalika Reigns nyanghareupan Strowman dina jero struktur pikeun WWE Universal Championship, pertandingan éta ngagaduhan bahan-bahan pikeun janten salah sahiji anu saé sepanjang waktos. Sifat fisik pelanggaran dua pegulat sampurna cocog sareng strukturna. Lian ti éta, Mick Foley mangrupikeun wasit tamu.

Pertandingan dimimitian cukup saé, tapi kaayaan henteu lancar. Drew McIntyre sareng Dolph Ziggler gaduh gelut sareng Seth Rollins sareng Dean Ambrose aka Jon Moxley dina luhur sél. Rollins sareng Ziggler tungtungna murag kana méja. Saolah-olah éta henteu cekap cekap, Brock Lesnar némbongan, najong panto sél dibuka, lebet kana Cell sareng ngancurkeun Strowman sareng Reigns ogé.



Mick Foley dibawa kaluar ku Heyman nyemprotkeun naon-naon dina panonna, sareng wasit gaganti ngabantah pertandingan berkat gangguan éta.

A Hell in a Cell match ending in 'No Contest' moal mangrupakeun ide anu saé - hal anu bakal kauninga ku Seth Rollins taun payun.


# 3 Pamaréntah Romawi vs Rusev

Roman Reigns ngabélaan Kejuaraan Amérika Serikat ngalawan Rusev di jero Naraka dina struktur Cell saatos menang dina Clash of Champions pay-per-view. Anjeunna suksés dina pertahanan na dina pertandingan anu ngahibur pisan.

Hiji-hijina masalah di sakuriling pertandingan nyaéta yén éta dina puncak waktos nalika para penggemar resep benci kana sagala hal ngeunaan Karajaan Roma.

Pertandingan éta ngagaduhan sababaraha tempat anu pikaresepeun ku Rusev ngonci Accolade kalayan dibantosan ku ranté, tapi Reigns bakal kaluar tina éta sareng menang pertandingan nganggo tumbak.


# 2 Pamaréntah Romawi vs Bray Wyatt

Roman Reigns meunang sih naraka Hell In A Cell ngalawan Bray Wyatt. #HIAC pic.twitter.com/sz8m82MaJF

- AttitudeOfAggression (@AttitudeAgg) 26 Oktober 2015

Reigns Romawi nyanghareupan Bray Wyatt di tengah persainganana sareng The Wyatt Family. Perselisihan dimimitian nalika Reigns gagal meunang Duit dina pertandingan tangga Bank berkat gangguan ku Wyatt. Saolah-olah éta henteu cekap, Reigns éléh ku Wyatt nalika nyanghareupan anjeunna di Battleground berkat gangguan ti Luke Harper. Perselisihan terus sareng Reigns nyanghareupan Bray Wyatt dina Naraka dina pertandingan Cell.

Pertandingan éta telenges pisan sareng duanana superstar ngagaduhan gerakan. Éta mangrupikeun patandingan anu paling saé yén Reigns mangrupikeun bagian ti mimiti karirna WWE. Anjeunna tungtungna pencét tumbak ageung kana Wyatt pikeun meunang kameunangan.


# 1 Pamaréntah Romawi vs Jey Uso

Ratio'd ku Roman Reigns vs Jey Uso di Naraka dina Sél. https://t.co/5mvZsDVpcT pic.twitter.com/qz5DhX5yO7

- Jake (@JetsandWrasslin) 26 Nopémber 2020

Jey Uso nyanghareupan Karajaan Romawi dina naon anu paling alus dina Négél Pertandingan Cell anu The Tribal Chief parantos janten bagian dina WWE.

Kahiji kalina, taun kamari, Jey Uso katingali sapertos bintang single-acara utama bonafide. Hasilna bisa diprediksi sabab sadayana terang yén Romawi bakal meunang. Di luhur éta aya di jero Naraka dina struktur Cell, éta pertandingan 'I Quit'. Anu éléh kedah ngalebetkeun juara.

Jey Uso kaluar katingali tekad sareng, sanaos ngéléhkeun hirupna, nampik nyerah ka Karajaan Roma. Anjeunna terus salamet sareng masihan sakumaha saéna.

Nanging, kaayaan robih nalika Jimmy Uso lebet kana cincin. Ningali yén Jey moal kaluar pikeun dirina, Reigns ngonci Jimmy dina Chillotine Choke, saatos tétéla nangis naon anu anjeunna kapaksa ngalakukeun ka kulawargana.

Nyaritakeun sakuriling pertandingan dina tingkat séjén sadayana. Hiji-hijina alesan Jey kaluar kusabab sakali, éta lanceukna anu sangsara sareng sanés nyalira.

Pertandingan tetep mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna dina sajarah struktur sareng ngadongéngkeun carita Roman Reigns mangrupikeun bintang anu langkung ageung, utamina nalika anjeunna kajantenan ku Afa sareng Sika saatos kameunangan.


Anu mana waé dina Roman Reigns 'Hell Hell in a Cell match anu pang saéna? Naha saur anjeun Rey Mysterio parantos némbak pikeun ngaleungitkeun Kapala Suku? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap!

Tetep diupdate ku beja, rumor, sareng kontrovérsi dina gulat unggal dinten, langgan Saluran YouTube Sportskeeda Wrestling .