'The Macho Man' Randy Savage bakal dilebetkeun kana Aula Inohong WWE

>

Randy Savage bakal dilebetkeun kana Hall of Fame

Ieu spekulasi parantos lami ayeuna dina ngawangun dugi ka WrestleMania 31, sareng ayeuna WWE parantos mastikeun! 'The Macho Man' Randy Savage tungtungna bakal dilebetkeun kana Aula Inohong WWE 2015.

Warta ageung diumumkeun tadi wengi di Raw sareng ayeuna ogé dikonfirmasi yén lalaki éta, anu bakal ngalaksanakeun Randy Savage henteu sanés mangrupikeun pasangan Mega Powers na anu lami sareng saingan na Hulk Hogan. Randy maot ampir opat taun ka pengker dina yuswa 58 akibat serangan jantung. Ti saprak éta, panggilan pikeun induksi na parantos beuki kuat sareng bahkan Pupuhu, Vince McMahon (anu ngagaduhan hubungan anu saring sareng Randy) masihan petunjuk sababaraha minggu deui salami acara podcast na sareng Stone Cold Steve Austin.





Video Hall of Fame

Di handap ieu, anjeun bakal mendakan video Hall of Fame ekslusif Randy Savage sareng ogé anu nampilkeun WWE Superstars sareng Divas ngaréaksikeun berita ieu.