'Kuring henteu kaluar milari budak awéwé ngora': Scott Disick ngaréspon kritik kana hubunganana sareng Amelia Hamlin

>

Scott Disick nembé nembongan dina Bagian 2 tina Reuni KUWTK babarengan sareng kulawarga Kardashian-Jenner. Béntang TV kanyataan ogé diréspon kana kritik anu aya hubunganana sareng kabogohna anu anyar, Amelia Hamlin, nalika nyarios ka host Andy Cohen.

Témbal sareng Amelia nyababkeun kencan rumor dina Oktober 2020 nalika aranjeunna katingali babarengan dina bash ulang taun Kendall Jenner. Pasangan éta terus dipoto babarengan dina sababaraha kasempetan sareng angkat resmi Instagram henteu lami saatosna.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Amelia (@ameliagray)





puisi dina maot jalma anu dipikacinta

Nanging, hubungan éta henteu saé sareng komunitas online. Jalma gancang nelepon Scott Disick (38) sareng Amelia Hamlin (20) kusabab gap umur 18 taun na.

Pasangan éta ogé terus ditaliti pikeun penampilan publikna sareng kagiatan média sosial.



Ogé baca: 'Éta ngajantenkeun kuring gugup': Catherine Paiz ngaréspon tuduhan curang di sekitar Austin McBroom

cara pikeun hirup anjeun babarengan

Témbal Disick ngarecah jempé kana kritik ngeunaan hubungan Amelia Hamlin

Kapribadian média parantos kabur pikeun pilihan hubunganana bari. Kritik beuki parah saatos hubungan panganyarna na sareng modél Amelia Hamlin janten terang.

Nanging, bintang 'Flip It Like Disick' parantos seueur cicingeun ngeunaan masalah éta. Tapi nalika nembé nembongan di reuni KUWTK, Andy Cohen naroskeun ka Scott Disick ngeunaan hubunganana sareng awéwé ngora.



Scott Disick nyarios sareng Andy Cohen di KUWTK Reunion Part 2 (Gambar via Keeping Up With The Kardashians, YouTube)

Scott Disick nyarios sareng Andy Cohen di KUWTK Reunion Part 2 (Gambar via Keeping Up With The Kardashians, YouTube)

Sosialit direspon yén anjeunna sering salah paham pikeun kencan 'budak awéwé ngora:'

'Sadaya jelema ngagaduhan kalepatan ieu anu kuring milari budak awéwé ngora. Abdi henteu kaluar milarian budak awéwé ngora; aranjeunna kabetot katarik ku kuring sabab kuring katingali ngora. Éta anu kuring béjakeun ka kuring. '

Amelia Hamlin dikabarkan keprok deui dina haters pikeun ditilik hubunganna tiheula. Numutkeun kana Mingguan AS , Palaku nyandak carita Instagram na pikeun nyauran jalma-jalma janten 'menilai' akhir taun kamari.

pilem deezen Eddie jeung tv nempokeun

Anjeunna nyerat nalika éta:

'Jalma tiasa ngarangkul diri tapi kumaha aranjeunna raoseun pikeun aranjeunna dina waktos éta dina waktos. Jalma-jalma ngagedéan. Jalma-jalma diajar leuwih mikanyaah dirina sorangan. '

Ogé baca: Dimana nonton KUWTK Reunion online: Detil streaming, waktos udara, sareng seueur deui


Tingali kana hubungan jaman baheula Scott Disick

Bénténg internét naék janten terkenal saatos muncul salaku kabogoh Kourtney Kardashian dina séri hit hit Ngajaga sareng Kardashians. Duo ieu janten sorotan pikeun status hubungan sareng mareumanana.

Saatos bobogohan ampir dasawarsa, Scott sareng Kourtney berpisah dina 2015. Aranjeunna ngabagi tilu murangkalih, Mason (11), Penelope (8), sareng Reign (6). Exes tetep tetep babaturan caket bari ngabarengan budakna.

tom tamu jamie lee Gordis putra

Saatos sababaraha urusan pondok, Scott Disick mimiti ningali putri Lionel Richie, Sofia Richie. Anjeunna ogé nyanghareupan kritik di beurang deui kusabab bédana umur 15 taun.

Témbal sareng Sofia nyebat éta lirén taun kamari saatos nyéépkeun ampir tilu taun babarengan. Anjeunna teras ngamimitian ningali Amelia Hamlin teu lami saatos putus, sareng pasangan éta nembe ngarayakeun ulang taunna babarengan.

Ogé baca: Naon ari artosna Scott Disick? Ngalanglang nasib bintang réalitas nalika anjeunna ngaluarkeun $ 57K dina potongan Helmut Newton pikeun kabogoh Amelia Hamlin

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan warta budaya pop na ku nyandak survey 3-menit ieu ayeuna .