Kumaha Samoa Joe terluka?

>

Episode pangénggalna WWE NXT ningali balikna The Samoa Submission Machine, Samoa Joe. Saatos nyéépkeun langkung opat taun dina daptar utama, tilas Jawara Amérika Serikat balik deui ka tempat perjalanan WWE na dimimitian.

kumaha carana ngeureunkeun mumbling nalika diomongkeun

Anjeunna dileupaskeun ti WWE bulan kamari, anu nyababkeun serangan kipas anu kaleuleuwihi. Janten, nalika WWE Semesta terang yén Triple H parantos hirup deui Samoa Joe, kabagjaan aranjeunna henteu terang.

Nanging, Manajer Umum NXT William Regal netepkeun sababaraha kaayaan anu kedah dituturkeun Joe upami anjeunna hoyong cicing dina mérek hideung emas. Mimiti, Joe henteu tiasa janten pesaing sayogi. Kadua, anjeunna moal tiasa neundeun leungeun ka saha waé kecuali anjeunna diprovokasi.





Nya tingali saha deui ... #WWENXT @SamoaJoe @RealKingRegal @WWEKarrionKross @ Lady_Scarlett13 pic.twitter.com/RNVQ7pFFyB

- WWE (@WWE) 16 Juni 2021

Kaayaan khusus ieu parantos naékkeun alis pikeun seueur penggemar gulat. Jalma-jalma ayeuna hoyong terang naha Samoa Joe parantos pulih tina kacilakaan na atanapi henteu sareng berpotensi gulat.



Tilas Jawara NXT ngalaman cilaka anu sah dina bulan Pébruari 2020. Kacilakaan ieu nyandak anjeunna kaluar tina aksi pikeun waktos anu cukup sareng kapaksa anjeunna transisi kana koméntator dina WWE RAW.

Kumaha Samoa Joe terluka?

Dina Pébruari 2020, WWE némbak iklan komérsial pikeun WWE RAW. Sababaraha superstar top, kalebet Becky Lynch, Drew McIntyre, Charlotte Flair, sareng Samoa Joe, janten bagian tina némbak iklan ieu.

Sakumaha dilaporkeun ku Wrestling Sheet's Ryan Satin, Samoa Joe ngalaman tatu sirah serius nalika syuting iklan ieu. Joe dikabarkan kalibet dina méja tempat sareng urut tim tag WWE, The AOP. Hanjakalna, sirah Joe pencét pas kana méja, anu ngabalukarkeun cilaka geger otak pikeun umur 41 taun.



WWE komérsial anyar anu dikaluarkeun dinten ayeuna pikeun Senén Peuting Atah nyaéta némbak komérsial Samoa Joe ngalaman cilaka salami bulan kamari.

Dina laporan kuring dina waktos éta, kuring nyatet yén anjeunna tétéla pencét sirahna nalika tempat méja. Tempat éta masih diulas dina komérsial, ditingali di handap ieu. pic.twitter.com/hf0nROMjDI

kumaha carana janten émosional kanggo pamajikan anjeun
- Ryan Satin (@ryansatin) 30 Maret 2020

Dina waktos kacilakaan éta, Joe mangrupikeun bagian tina aliansi babyface sareng Kevin Owens sareng The Viking Raiders, anu merjuangkeun Seth Rollins sareng murid-murid jahatna. Kusabab kajadian ieu, WWE kedah ngaluarkeun Joe tina alur carita anu lumangsung sareng WrestleMania anu bakal datang.

Sigana Samoa Samoa parantos pulih tina cilaka na. Seueur laporan nyatakeun yén Tilas Jawara Amérika Serikat hoyong uih deui ka cincin sateuacan dileupaskeun WWE na. Nanging, pamundutna ditémbak ku manajemen WWE.

Samoa Joe ngaruksak bencana dina épisode panganyarna WWE NXT.

SAMOA JOE NGAN NGOKOK ADAM COLE! #WWENXT pic.twitter.com/jzMwjucSt7

- Fiending Kanggo Pengikut‼ ️ (@ Fiend4FolIows) 16 Juni 2021

Aya sababaraha laporan anu anyar yén Triple H sareng Co. badé ngarencanakeun pikeun nyandak Samoa Joe balik ka NXT. Laporan-laporan éta janten leres sabab spesialis The Submission ngajantenkeun balikna anu pikasieuneun ka WWE NX T minggu ieu.

Anjeunna ngaganggu bagéan anu kuat pisan antara William Regal sareng Karrion Kross. Kross ngalungkeun pals verbal ka General Manager NXT samentawis anu terakhir ieu ngagambarkeun dina perjalanan NXT na.

kumaha terang upami anjeun intuitif deui

Kabeneran, Samoa Joe sumping kana cincin pikeun nyalametkeun Regal tina penghinaan Kross. Regal nawiskeun Joe kasempetan pikeun ngagantikeun anjeunna salaku manajer umum NXT, tapi anu tilas Juara NXT dua kali hina nolak tawaranna.

Anjeunna nyarioskeun prestasi Regal salaku tokoh otoritas utama dina NXT. Anjeunna muji anjeunna kusabab kalakuan na anu ngajantenkeun NXT janten fenomena internasional. Tungtungna, Joe ngumumkeun yén anjeunna bakal janten penegak énggal NXT, anu mastikeun yén sadayana masihan hormat ka William Regal.

Engké dina acara éta, The Samoan Submission Specialist ngagaduhan fisik nalika nyobian misahkeun Kyle O'Reilly sareng Adam Cole saling. Pamaén Playboy nyurung Joe, anu henteu saé sareng anjeunna sareng ngarah ka Cole kakoncara dina Coquina Clutch.

Kumaha parasaan anjeun ngeunaan balikna Samoa Joe NXT? Disada dina koméntar ieu di handap.


Tetep diupdate ku beja, rumor, sareng kontroversi panganyarna dina WWE unggal dinten, ngalanggan saluran YouTube Sportskeeda Wrestling .