'Cena baralik, ngaliwat Goldberg' - Rencana pemesanan alternatif ageung pikeun WWE RAW dijelaskeun (Eksklusif)

>

WWE ngamimitian na ngawangun SummerSlam minggu ieu salaku RAW saatos Artos di Bank nampilkeun sababaraha nami masif.

John Cena sareng Goldberg muncul dina Senén Peuting RAW, sareng bagéan masing-masing, teu heran, mangrupikeun momen anu paling penting tina épisode. Vince Russo sareng Dr. Chris Featherstone ngarecah tawaran WWE anu paling anyar dina acara Sportskeeda Wrestling's Legion of RAW.

Tilas panulis kepala WWE henteu senang ku pamesanan perusahaan Cena sareng Goldberg sareng ngawangun rencana anu sanés.





John Cena dibuka RAW minggu ieu sareng kalibet dina sudut sareng Riddle, bari Goldberg nyanghareupan Bobby Lashley sapeupeuting.

Russo ngaraos pajabat WWE 'males' sareng pendekatanna. Sabalikna, anjeunna ngagaduhan cara pikeun nampilkeun Goldberg sareng Cena dina segmen sasarengan.



Sebutkeun tim ieu. #WWERaw pic.twitter.com/rFE7MNXgHB

- WWE (@WWE) 20 Juli 2021

Numutkeun ka Russo, WWE RAW kedahna parantos dimimitian sakumaha direncanakeun sareng pop ageung pikeun John Cena, dituturkeun ku sudut na sareng Riddle. Tilas panulis kepala nambihan segmen wawancara tambahan pikeun Cena pikeun nampung datangna Goldberg.

Anjeunna nyatet yén WWE tiasa nampilkeun juara dunya 16 waktos dina wawancara di tukang panggung, sabab Goldberg teras bakal muncul tina limusin nalika bagéan.



'Kuring nyarios yén aranjeunna males kusabab ieu anu kuring lakukeun. Hayu atuh ngawartosan naon anu kuring lakukeun. Bawa anjeunna (Cena) ka luar heula. Kéngingkeun pop anjeun. Anjeun hoyong ngalakukeun bodo anjeun 'Bro, bro, bro!' Rupa, laksanakeun. Ieu anu kuring lakukeun teras. Urang angkat ka komérsial tina éta, henteu? Sateuacan urang dugi ka pertandingan, urang angkat ka tukang, sareng urang wawancara sareng Cena nalika anjeunna kaluar. Hei, bro, nalika anjeunna kaluar, hiji Limo narik. Goldberg kaluar tina Limo. Ayeuna bro, tetep émut ieu, ogé Chris, abdi hoyong jalma ngartos ieu. Chris, aranjeunna hoyong pop tina riungan langsung; aranjeunna hoyong ningali Goldberg pikeun kahiji kalina dina gedong éta. Oke, bro, teras maénkeun ieu ngan ukur kanggo bumi. Anjeun teu kedah maénkeun ieu di gedong. Maénkeun ieu pikeun nonton anjeun nonton di bumi, 'saur Vince Russo.

Perjuangan di antara dua megastar tiasa kalebet mantan Jawara WCW anu nyorong taktak pamimpin Cenation nalika anjeunna ngalangkungan anjeunna.

Russo nyatakeun yén mesen bagean sapertos kitu bakal masihan WWE benang alur carita anu nampilkeun Cena sareng Goldberg pikeun ngajajah sapanjang wengi.

'Janten, bro, kuring ngalaksanakeun anu lami, si Limo narik, Cena nuju wawancara, Goldberg kaluar tina bro Limo, sareng anjeunna ngaliwat Cena sareng masihan gimik taktak. Bro, hurung! Hurung! Cena ngalieuk, ngudag Goldberg; omong kosong suci, bro! Tarik, angkat ka pertandingan anjeun dina cincin sabab anjeun terang naon anu anjeun nembe lakukeun ayeuna? Ayeuna, anjeun ngagaduhan cliffhanger salami wengi. Ayeuna salami wengi, anjeun ngagaduhan benang Goldberg-Cena. Ieu henteu kedahna kajantenan. Anu sakuduna dituju nyaéta Cena sakuduna dituju sumping pikeun ngadamel segmen promo anu bodo, sareng Goldberg sakuduna datang sareng ngalakukeun 'Anjeun salajengna,' sareng ieu kajadian sacara organik. Chris, kuring ngan ukur masihan anjeun di luhur sirah kuring, 'wangsit Russo.

'Henteu aya jalan aranjeunna tiasa henteu kompeten ieu' - Vince Russo patarosan ngeunaan kaputusan kreatif WWE

Saha anu salajengna pikeun #WWEC juara ?

'HÉSÉÉNÉ JEUNG!' @Goldberg parantos ningali tempatna @fightbobby ! #WWERaw pic.twitter.com/wL24FsuVrt

- WWE (@WWE) 20 Juli 2021

Vince Russo teras-teraskeun negeskeun henteu mampuh tim panulis WWE nalika nyarios ngeunaan pola pemesanan anu berulang promosi.

Russo henteu tiasa ngartos kumaha WWE gaduh saminggu kanggo nyusun rencana pikeun John Cena sareng Golberg sareng tetep junun gagal tina harepan.

'Bro, ieu dimana, sareng Chris,' Russo nuluykeun, 'Kuring badé nganggo' lazy a ** 'salaku alesan, sabab bro, teu aya jalan sadayana anu damel di perusahaan éta dina tingkat kreatif, teu aya jalanna aranjeunna tiasa henteu mampuh ieu. Abdi henteu percanten. Janten, kuring henteu nyarios yén aranjeunna bodo. Ayeuna, aranjeunna gaduh saminggu pikeun mikirkeun ieu. Saminggu! Anjeun nyarioskeun ngeunaan Era Sikep. Henteu, bro, éta anu bakal kuring lakukeun. Anjeun kedah ngalakukeun hal sapertos kieu. Tapi henteu, bro, anjeun ngagaduhan anjing Pavlovian. Kieu Cena, ieu kaén kuring dikumbah. Oke, ieu Goldberg. Sabaraha kali aranjeunna badé nyeuseuh, bilas, malikeun? Sabaraha kali, Chris! '

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan rencana booking alternatip Vince Russo? Naha éta bakal langkung saé tibatan naon anu lumangsung dina WWE RAW? Disada dina bagian koméntar ieu di handap.


Upami aya tanda petik anu dianggo tina wawancara ieu, mangga tambahkeun H / T kana Sportskeeda Wrestling sareng lebetkeun vidéo na.