Booker T ngajelaskeun naha tim tag legendaris moal dilebetkeun kana Aula Inohong WWE

>

Dua kali Aula WWE Famer Booker T parantos ngajelaskeun naha Steiner Brothers anu legendaris moal dilebetkeun kana Aula Inohong WWE dina waktos anu enggal.

Dina podcast Hall of Fame na, Booker T ngungkabkeun yén témbal Steiner parantos ngusap seueur jalma di industri ku jalan anu salah sareng sifatna lantang.

'Nya éta, naha aranjeunna kedah (dilebetkeun kana Hall of Fame)? Leres. Bakal aranjeunna? Ku teu sangka, kusabab ... Rick Steiner, anjeunna parantos salah sahiji jalma anu ... anjeunna ngantep seueur hal ngagugulung taktak sareng anjeunna henteu ngémutan teuing, 'Booker Ceuk T.
'Lanceukna, Scott kantos nyarios pisan ngeunaan industri, perusahaan, (sareng) seueur jalmi didinya. Sareng kuring yakin anjeunna ngusap seueur jalma (cara anu salah). Naha barang anu anjeunna carioskeun leres atanapi henteu, éta ogé henteu aya di dieu ogé, 'saurna.

Booker T ogé nyarios ngeunaan umur panjang Steiner Brothers sareng kumaha aranjeunna suksés dina sababaraha promosi di panjuru dunya. Anjeunna nyarioskeun Steiner Brothers sareng The Nasty Boys kedah aya di Hall of Fame WWE.





Témbal Steiner henteu kersa janten di Aula Inohong WWE

Wilujeng Milangkala ka 'Big Poppa Pump,' Scott Steiner! pic.twitter.com/AszYtZX2Ll

- WWE (@WWE) 29 Juli 2018

Scott Steiner sigana henteu ngagaduhan hubungan anu saé sareng manajemén WWE sareng parantos umum ngritik Aula Inohong WWE . Anjeunna nyebat Hall of Fame 'lulucon' anu ngan ukur aya dina pipikiran Vince McMahon.



'Mimiti, dimana di f ** k aya Hall Of Fame? Kumaha anjeun tiasa di Hall Of Fame upami teu aya? Éta aya dina pipikiran Vince. Naha kuring masihan f ** k upami kuring nyéwa rohangan dina pikiran Vince? F ** k henteu, kuring henteu masihan f ** k naon anu anjeunna pikirkeun. Janten kuring henteu paduli upami kuring aya di Hall Of Fame sabab éta guyonan kusabab teu aya, 'saur Scott Steiner.

Scott Steiner parantos gaduh dua kali dina WWE dina karir 30+ taun na. Anu mimiti sumping deui di 1992, nalika anjeunna sareng lanceukna Rick, The Steiner Brothers, ngalih ka WWE ti WCW. Anjeunna teras ngagabung sareng perusahaan sapuluh dasawarsa engké di 2002, waktos ieu salaku bintang single.

Patepung sareng sobat dalit kuring Scott Steiner di River City Wrestling Con. Hébat ningali anjeun Scottie !!! #éta leres #rivercitywrestlingcon pic.twitter.com/pVRNZLv7uw

- Kurt Angle (@RealKurtAngle) 12 Juni 2021

Mangga H / T Galéri Kinérja sareng Sportskeeda upami anjeun nganggo salah sahiji tanda petik di luhur.