'Bisa dibantah jalma anu paling berbakat dina cincin WWE' - béntang Miz on SmackDown

>

Miz parantos ngungkabkeun saha anu anjeunna pikirkeun nyaéta Superstar anu paling berbakat dina ring WWE. Jawara WWE nyatakeun yén bintang SmackDown Cesaro luar biasa di gelaran sareng Swiss Cyborg bakal nampi push di WWE saatos penggemar balik.

Cesaro parantos dipasihan sababaraha bulan terakhir sareng dina pertandingan Kamar Éliminasi pikeun nangtoskeun contender nomer 1 pikeun judul Roman Reigns 'Universal.

Hurung Sesi Lisan sareng Renee Paquette , host sareng The Miz nyarioskeun ngeunaan Talking Smack sareng kumaha tukang ngagunakeun acara pikeun nyiptakeun kasempetan pikeun dirina dina WWE. Anjeunna muji Big E sareng Paul Heyman sareng ogé nyarios yén Cesaro tiasa gaduh kasuksésan anu hébat dina waktos anu caket.





'Nyarios ngeunaan Cesaro, tiasa dibantah, jalma anu paling berbakat dina ring WWE. Salah sahiji anu pang - kuring henteu terang naha anjeun tiasa nyauran anjeunna diremehkeun deui sabab jalma terang. Jalma meunang. Kuring leres-leres yakin éta bakal kajantenan (dorongan pikeun Cesaro) sareng kuring pikir éta bakal kajadian nalika urang balik deui ka penggemar. Kusabab kuring pikir moal aya anu nolak bakat na sareng bakal nyandak anjeunna ka ditu. '

Naha aya gambar Renee anu langkung saé di ditu? Cangcaya pisan. Pariksa penampilan tamu kuring dina #OralSesi di/ @ReneePaquette Renee mangrupikeun bakat anu luar biasa anu ngajantenkeun wawancara henteu raoseun sapertos wawancara. #Geuning Heboh https://t.co/ePJvflFiiR pic.twitter.com/mIG8CkWctj

- The Miz (@mikethemiz) 27 Pébruari 2021

Renee nyarios yén Cesaro tiasa ngaji anu sami sareng Kofi Kingston dina jalan ka WrestleMania 35. Tilas komentator WWE muji Cesaro, nyatakeun, 'anjeunna saé pisan'.



Corey Graves nyebut Cesaro pegulat terbaik sadunya

Seth Rollins sareng Cesaro

Seth Rollins sareng Cesaro

tanda atraksi jalu jam gawé

Komentator SmackDown Corey Graves teuing muji ka Cesaro nembé, nyebut anjeunna 'pegulat terbaik sadunya.'

Kuburan nyarios yén Cesaro sanés narik ati dina mikropon tapi istiméwa dina ring. Anjeunna malah ngabandingkeun anjeunna wi WWE Hall of Famer sareng legenda gulat pro Bruno Sammartino.



. @WWECesaro ngungkabkeun impianana #WrestleMania skenario (sareng lawan) dina minggu ieu kedah-ngadangukeun #AfterTheBell sareng @WWEGraves jeung @Nurfitriaa .

asup @Saptuari : https://t.co/mF9BchYB3n
▶ ️: https://t.co/9KNKul41o7 pic.twitter.com/zVBArzBvCh

- WWE Saatos The Bell (@AfterTheBellWWE) 26 Pébruari 2021

Punten H / T Sesi Lisan sareng SK Gulat upami anjeun nganggo salah sahiji tanda petik di luhur.