Sadaya 6 Juara Juara Pertempuran Andre The Giant Battle Battle Royal: Dimana ayeuna aranjeunna?

>

Jalan ka WrestleMania 30 ningal legenda WWE Hulk Hogan ngadegkeun Andre The Giant Memorial Battle Royal, kalayan gratis-kanggo-sadayana dilaksanakeun dina extravaganza gulat taunan. Pertandingan éta badé nampilkeun 30 WWE Superstars, anu masing-masing hoyong kéngingkeun piala anu kawéntar. Ti saprak éta, unggal WrestleMania parantos nampilkeun pertandingan ATGMBR. Sanaos taun ayeuna, pandemi Coronavirus maksa WWE ngabatalkeun daya tarik taunan, sabab meryogikeun sababaraha pesaing kanggo ngabagi cincin dina waktos anu sami.

Dina daptar di handap ieu, kami bakal ningali sadayana 6 juara tina Andre The Giant Memorial Battle Royal.


# 1 Cesaro

Cesaro ngaleungitkeun Big Show

Cesaro ngaleungitkeun Big Show





Cesaro mangrupikeun juara kahiji tina Andre The Giant Memorial Battle Royal, anu lumangsung di WrestleMania 30. Anjeunna meunang pertandingan kalayan terakhir ngaleungitkeun Big Show, ka pop anu luar biasa pisan. Cesaro teras ngajajarkeun dirina sareng Paul Heyman, sareng ngeureunkeun hubunganana sareng Zeb Colter.

Hanjakalna, meunangna henteu seueur pikeun anjeunna sareng anjeunna deui janten kalakuan kartu tengah deui. Cesaro ngawangun tim tag sareng Sheamus, sareng duo éta nyebat diri 'Bar'. Tim kasebut bubar nalika Cesaro diangkat janten RAW taun kamari. 5 taun saatos kameunangna anu ikonis, Cesaro mangrupikeun anggota stabilitas keuneung sareng Sami Zayn sareng Shinsuke Nakamura, dina SmackDown Live.




# 2 Tembongkeun ageung

Tembongkeun ageung

Tembongkeun ageung

Behemoth henteu ngalakukeun kasalahan anu sami dua kali berturut, sareng kéngingkeun édisi 2015 tina Andre The Giant Memorial Battle Royal di WrestleMania 31. Anjeunna ngaleungitkeun Damien Mizdow pikeun meunang sadayana. Seueur penggemar henteu resep kana kaputusan pikeun henteu masihan kameunangan ka Mizdow, anu bodas-panas sareng luar biasa sareng balaréa nalika éta.

Big Show ngadamel WWE na balik dina Januari, saatos lami lami. Anjeunna ngagabung sareng Kevin Owens sareng Samoa Joe pikeun nyandak Seth Rollins sareng AOP, kalayan duanana dagang unggul fraksi.



lima belas TERAS