5 Gerak Gulat anu Henteu Tukang, Tapi Masih Langkung Hadé tibatan Penyesuaian Sikep

>

1. Top Tali Diving Siku: CM Punk

Lebetkeun cap

CM Punk mangrupikeun superstar favorit kaseueuran penggemar sareng panitén gulat. Boh ejekan tukang sakola sareng sakola baheula, nyalin tandatangan superstars sanésna atanapi ngalakukeun serelek siku tali luhur, CM Punk mangrupikeun 'Pangalusna di Dunya'. Pindah ieu mangrupikeun penghormatan pikeun Macho Man Randy Savage, tapi kamampuan anu dipiboga ku Punk ngajantenkeunana katingalina sapertos gerakan na nyalira.

Punk nganggo serelek siku ieu salaku gerakan tanda tangan, tapi anjeunna nganggo anaconda wakil cengkraman saatos éta. Henteu aya anu lepat dina ngalakukeunana sabab anjeunna parantos ngagaduhan panungtung anu pikasieuneun dina bentuk GTS.

acara tv kim soo-hyun

Punk henteu kedah janten panamatna sabab GTS mangrupikeun sadaya gerakan. Pondokna, Éta mangrupikeun léngkah anu setan, janten Siku Top Tali henteu diperyogikeun pisan.





Kalayan jalma sapertos John Cena gaduh otot, awak beurat sareng tangguh, éta bakal janten pamungkasan anu hadé pikeun anjeunna tibatan Peraturan Sikep.

puncak 10 hal anu rék dibahas

Kirimkeun kami tip berita dina info@shoplunachics.com




Sateuacanna 5/5