5 Superstars anu anjeun henteu ngarepkeun bakal kantos kaluar

>

2: John Cena

Kecap Kahirupan

Sababaraha kaayaan parantos nyababkeun WWE ngarobih eusina janten produk anu langkung saé, berorientasi kulawarga nuju awal taun 2008. Ngahurungkeun juru anu leres, WWE tiasa ngadamel mérek anu narik demografi anu langkung ageung sareng langkung sadar ku henteu ngan ukur ngirangan kekerasan sareng kasarna jaman Eras sateuacanna tapi ogé museur kana étos PG anu énggal ieu sakitar Superstar anu dipiara pisan. Dina tonggong John Cena, WWE naék kana popularitas mainstream. Karakter anu diciptakeun langkung ageung tibatan kahirupan, henteu sieun sareng mereun sacara moral. Hasilna, nyanghareupan perusahaan anu janten Cena, henteu éléh dina pertandingan anu bersih henteu paduli pinfalls atanapi kaluman. Ngacapruk kana kalimat Never Give Up, Cena sanggup nahan, ngabalikkeun sareng kabur ampir sadaya gerakan kaluman usaha dina anjeunna. Sababaraha taun ka pengker, ieu sanés masalahna.

nalika salaki anjeun angkat pikeun awéwé sanés

Acan janten pamuter waralabaWWE urang, éléh Cena ngalangkungan ngetok sumping dua kali di tangan Kurt Angle, sakali ti Chris Benoit sareng sakali ti Chris Jericho. Tamat skru Eric Bischoff dugi ka pertandingan Angle versus Cena dina 25 Oktober 2005 urang Senén Peuting Atah, écés henteu kaitung.





Anu kahiji tina ieu nyita Dokter Thuganomics ku leg dina Pertandingan Ancaman Triple di No Way Out, 2004. Pertandingan éta pikeun tempat kontén nomer hiji pikeun Championship WWE anu diperjuangkeun di Wrestlemania XX. Diadu ngalawan Big Show gargantuan anu nganggo kaunggulan ukuran na ngalawan Cena sareng Angle, éta lalaki berjuang pisan pikeun nolak 500 pounder dina péstasi labu. Nanging, cena tiasa ngabantingkeun Big Show dina F.U, nuturkeun anu Angle tuang anjeunna di luar cincin nganggo Angle Slam. Nyanghareupan ngalawan lawan WWE anu munggaran, Cena janten mangsa ankle Lock anu ngaruksak Angle, tungtungna nganggo keran pikeun ngeureunkeun kanyeri na.

Sataun sateuacan ieu, Cena sareng Angle parantos kalibet dina perang pukulan sareng kecap (battle rap) dina ukuran anu sami. Perselisihan aranjeunna ngamungkinkeun Cena, pamula anu jelas, pikeun ningalikeun bulu na dina kamulyan pinuh, salaku palaku anu héjo nempatkeun sababaraha bagéan anu ngahibur saatos anu sanésna sareng Samaun di jero sareng di luar cincin. Di No Mercy dina Oktober 2003, Cena sareng Angle kuadratkeun dina pertandingan gulat standar anu panjang 18 menit. Ditajong tina Anglam Slam, Cena angkat ka F.U tapi pahlawan Olimpiade dibalikkeun janten Ankle Lock. Sanaos nolak kanyeri pikeun waktos anu saé, Cena tungtungna caved.



kumaha ninggali salaki narkis

Chris Benoit sareng John Cena silihhareupan dina édisi 4 Désémber 2003, Smackdown! dina pertandingan pikeun nangtoskeun palapa nomer hiji pikeun Juara WWE Brock Lesnar. Duanana lalaki parantos ngabéréskeun Battle Royal minggu kamari dina hasil anu teu jelas. Pertandingan ieu mangrupikeun ragrag langsung tina kamalangan éta sareng henteu aya pamaén anu nyéépkeun waktos sakali dina ring. Cena teetered di ujung kameunangan nalika anjeunna nyepetkeun Benoit anu suku na, hanjakalna, mendakan tali handapeun sateuacan wasit tiasa bérés ngitung na. Tapi, pejabat éta henteu merhatoskeun ieu sareng ngalélakeun Cena kameunangan. Langsung, pejabat kadua ngaganggu sareng ngabalikeun kaputusan, ngabalikan pertandingan. Ngoptimalkeun ieu, Benoit muatan di Cena kalayan momentum lengkep, antukna ngonci anjeunna dina sharpshooter anu terakhir hasil ngorondang kaluar. Rezeki henteu langkung milih Cena pikeun kadua kalina nalika Benoit ngonci anjeunna dina Crippler Crossface, ngajantenkeun anjeunna bersih sareng dina cara anu paling penting.

Ieu mangrupikeun John Cena anu héjo ngetok ka Chris Jericho:

Sateuacanna 5/6TERAS