5 inohong otoritas pangageungna dina sajarah WWE

>

Tokoh otoritas dina layar parantos janten bagian tina industri gulat profesional ti saprak jaman baheula sareng WWE, janten promosi gulat profesional kelas luhur, henteu janten pengecualian tina aturan.

vince mcmahon nuju dipecat gif

Mimitina, WWE kantos gaduh inohong 'Présidén' dina layar. Tradisi ieu dimimitian ti mimiti promosi dina 1963 sareng teras dugi ka taun 1997. Sedengkeun Jack Tunney mangrupikeun jalma anu paling kawéntar sareng berkesan pikeun inohong présidén ieu, kapribadian sapertos Willie Gilzenberg, Hisashi Shinma sareng Gorilla Monsoon ngawaskeun jabatan kalayan suksés pisan.

Senang Poé Présidén dugi ka tilas @WWE Présidén Gorila Monsun & Jack Tunney! #RAW #WillYouStop ? pic.twitter.com/TU4vhx7A63





- WWE Universe (@WWEUniverse) 17 Pébruari 2015

Kapamilikan kahirupan nyata Vince McMahon pikeun WWE mimiti diakui di 1996 sareng teu lami bentang inohong otoritas dina WWE dirobah. 'Présidén' mangrupikeun karakter upacara kalayan henteu seueur pangaruh kana arah alur carita.

Nanging, jenis kapribadian anyar anu ngagantikeun aranjeunna langkung épéktip. Aranjeunna masuk akal salaku rupa sareng diskriminatif sakumaha keuneung. Kusabab antics na partisipasi aktip dina alur carita, aranjeunna janten langkung kasohor ti kantos, championing motif na komo asup kana sababaraha waktos.



naon anu anjeun resep ku conto

Ieu daptar lima tokoh otoritas luhur dina sajarah WWE.

# 5 Tilas manajer Umum WWE Eric Bischoff

Eric Bischoff janten GM atah di 2002.

Eric Bischoff janten GM atah di 2002.

Romawi kakuasaan dina kajuaraan kelas berat dunya

Dina 2001, WCW tungtungna éléh ku WWE sareng Perang Wengi Senén parantos réngsé. Usahana terakhir Eric Bischoff pikeun nyimpen promosi ku usaha mésér éta, kabuktosan henteu hasil. Tanggal 15 Juli 2002, Eric Bischoff debut dina Senén Peuting Raw salaku manajer umumna, waktos anu ngareuwaskeun hadirin sareng tetep janten pikaresepeun sapertos jaman harita.



Tilas bos WCW tetep janten GM Raw pikeun periode tilu taun. Bischoff paméran pikeun pemirsa pikeun anu munggaran pikeun Raw Roulette sareng Kamar Eliminasi, anu mana anu terakhirna janten fitur perennial dina daptar acara taunan WWE. Anjeunna dilebetkeun kana Aula Inohong WWE salaku bagian tina kelas 2021.

'Éta naraka sareng anu pangsaéna henteu acan sumping.' - @EBischoff #WWEHOF pic.twitter.com/8aUTEBruAM

- WWE dina FOX (@WWEonFOX) 7 April 2021
1/3 TERAS