WOW Awéwé Hasil Gulat (Nopémber 2, 2019): Tessa Blanchard nempatkeun judulna dina garis, The Beast nempatkeun ancaman anu serius

>

Minggu kamari, Jungle Grrrl nyanghareupan The Beast pikeun nangtoskeun saha anu salajengna bakal nyanghareupan Tessa Blanchard pikeun WOW World Championship. The Beast, anu mimitina tanding No.1, kaleungitan kasempetan na kusabab sababaraha gangguan ti Lana Star sareng Faith the Lioness, maksa diskualifikasi.

Sabtu ieu kéngingkeun dosis dobel anjeun tina @TheKatieForbes @MrsAIPAlisha @Tess_Blanchard @ HoganKnowsBest3 tambah waktuna ngajantenkeun wrasslin 'saé deui sareng @Wow_JessieJones jeung @ amberoneal1 ! ÉNGGAL PISAN @wowsuperheroes ! pic.twitter.com/utOSD0Ub19

- AXS TV Wrestling (@AXSTVWrestling) 1 Nopémber 2019

Sigana yén Sophia Lopez sareng Blanchard mendakan jalan séjén pikeun ngajauhkeun The Beast jauh tina shot judulna anu parantos lami. Hatur nuhun kana éta, Faith the Lioness mendakan dirina salajengna dina garis pikeun Legenda Lahir. Muka acara, sato Sudut dijuru dina mobilna di tempat parkir. Powerhouse éta ngingetkeun yén upami Star kantos ngaganggu bisnisna deui, anjeunna bakal muka wajahna robih.





mangrupa atraksi fisik penting dina hubungan anu

David McLane naros ka Jungle Grrrl ngeunaan naon anu kajantenan saminggu sateuacanna. Jungle Grrrl nyarios yén kameunangan mangrupikeun kameunangan, sareng éta hartosna anjeunna bakal nyanghareupan juara. Blanchard kaluar kana sababaraha patarosan anu tangguh ti McClane, tapi teu dipaliré anjeunna, tibatan nyarios ka Jungle Grrrl.

Blanchard nyarios yén anjeunna parantos ngaganggu corétan anu teu éléh Grrrl, janten anjeunna henteu ngagaduhan masalah ngéléhkeun anjeunna deui. Nanging, wengi ayeuna, anjeunna bakal nyanghareupan pesaing anyar.




Khloe Hurtz vs Sassy Massy

Hurtz ngagaduhan kaunggulan kakuatan anu jelas tibatan Massy anu langkung alit

Hurtz ngagaduhan kaunggulan kakuatan anu jelas tibatan Massy anu langkung alit

Pelanggaran gancang Massy teuing pikeun Hurtz tiheula. Nanging, gangguan anu ngamungkinkeun beurit cincin Hurtz 'naékkeun Massy. Hurtz stomped kaluar Massy pikeun sababaraha waktos, malah nganiaya siku tukang tangan deui.

Kick Kampak dina tonggong sirah sigana mah parantos kéngingkeun pertandingan pikeun Miss All Natural, tapi anjeunna teras-terasan ngicalan kanyeri. Ku alatan éta, Massy ngalungkeun dirina kana tali sareng ngagoyogkeunana ku tali baju panangan pondok, kéngingkeun usum gugur.



The Hurtz anu kuat ngeureunkeun moméntum Massy ku serelek Samoa anu seueur. Massy berhasil kabur ti Torture Rack, sareng melak Hurtz ku dua Témbak Lengkep pikeun kameunangan.

Hasil: Sassy Massy ngéléhkeun Khloe Hurtz liwat pinfall.


Kaméra kaamanan di ruang locker berhasil néwak Dixie Darlings anu nyolong peralatan Jessie Jones sareng Amber O'Neal.


The Temptress w / The Dagger vs Chantilly Chella

Chella listrik ayeuna wengi

Chella listrik ayeuna wengi

naon anu kudu dilakukeun nalika anjeun bosen pisan

Temptress disgust ku Chella, anu ngagaduhan riungan nyanyi dina awal pertandingan. Chella katingali saé mimiti, ngajaga Temptress dibungkus, sareng ngatur ngocokkeun sépakan kana usus pikeun topan hébat.

Chella siapkeun pikeun flip monyét, tapi Temptress tahan, tibatan ngalungkeun Chella nyebrangan cincin sareng badarat dina pameunteu na. Tukang sihir ngiringan ngajentrekeun kalayan usaha tajong pompa. Padahal Chella bebek, garis baju ampir nyandak blok na. Chella tungtungna tiasa dugi ka suku dimana anjeunna ngagugudug lawanna ku kombinasi anu narik sareng meteora anu ngalir. Dropkick rudal kéngingkeun dua-hitungan.

A cutter bakal nempatkeun jauh Temptress, tapi Dagger narik anjeunna kaluar pikeun megatkeun pin. Chella nuturkeun anjeunna, anu nyababkeun anjeunna nyandak boot ageung ageung ka sisi sirah. Sakedik showboating ngamungkinkeun Chella pulih, sareng sépakan deui anu muterkeun ngetrok si Temptress tina tiris.

Hasil: Chantilly Chella ngéléhkeun The Temptress via pinfall.


Jones sareng O'Neal mendakan sapatu botna leungit nalika pertandinganna badé dimimitian. Mimiti tangguh pikeun pertandingan tag tim turnamen na. Jones nungtut supaya David McClane nunda pertandingan, tapi anjeunna nolak, nyatakeun yén aranjeunna kedah tiasa ngungkulan roadbump leutik ieu.


Amber O'Neal & Jessie Jones vs Fire & Adrenalin

Ieu

Éta henteu gampang gulat tanpa sapatu bot anjeun ...

O'Neal kajebak Seuneu di juru sareng ngaduruk anjeunna ku pukulan clubbing. Kauntungan kakuatan éta henteu tiasa nyegah O'Neal nyandak gambar dropkick anu sampurna, ngagumkeun dirina. Adrenalin tag sareng nyambung sareng dropkick rudal.

Jones ditagelkeun, ngan ukur kajebak dina séri kaayaan pinning. Seuneu tag sareng tim tag gancang-gancang ngagugulung Jones sareng sapasang dropkick anu ngalir di juru. Jones perang kaluar tina Asai DDT, miceun Seuneu kana lantai di luar bari mawa Adrenalin ka juru na.

tanda lalaki resep anjeun tapi sieun komitmen

O'Neal ngababuk Adrenalin, ngabantingkeun anjeunna ku sababaraha leungeun katuhu anu kuat. Adrenalin berjuang pikeun ngahontal ka juru na, kalayan duanana O'Neal sareng Jones ngajaga anjeunna dipotong tina Seuneu. Saatos sababaraha menit tina dua-hiji-hiji ngéléhkeun, Adrenalin néwak O'Neal ku tornado DDT.

Seuneu ngabeledug kana cincin, sapertos kitu ogé Jones, anu hurung ku sapasang garis baju sareng superkick kana rahang. O'Neal ditandatanganan nalika Jones pulas ankle na, masihan Seuneu ideu pikeun nyabak sapatu na sareng dijebak dina konci ankle.

Hasil: Fire & Desire ngéléhkeun Amber O'Neal & Jessie Jones ngalangkungan kaluman.

sabaraha umur john cena

Saatos pertandingan, Dixie Darling parantos bersih ka O'Neal sareng Jones. Pikeun éta, aranjeunna diserang ku tim tag anu ayeuna dileungitkeun.


Iman anu Singa Singa sareng Lana Star & Sophia Lopez vs Tessa Blanchard

The Lioness panginten langkung tantangan ti Blacnhard anu diantisipasi

The Lioness panginten langkung tantangan ti Blacnhard anu diantisipasi

Singa ngora anu tetep sareng Katerangan Lahir, nyandak Blanchard ka mat sababaraha kali. Nyingkahan garis baju ku Matrix sapertos manuver, Lioness muragkeun anjeunna ku tali baju ngapung nyalira.

Séred panangan tali luhur ngirim Blanchard ka luar. Nanging, anjeunna nyorang panyabar na pikeun teuleum bunuh diri, néwak anjeunna di antara tali ku mogok siku anu kaku. Deui ka jero, Blanchard ngagabrug ku panangan, tali baju, sareng najong kana rahang. Nanging, gedong bumi anu ngagugulung ngagugulung anjeunna, masihan kasempetan ka Singa Singa pikeun nempatkeun juara.

Dropkick rudal di juru ngajantenkeun Lioness ragrag ampir. Enziguri anu ngabunuh ngirim Blanchard ka luar, sareng Singa awéwé tungtungna nyambung sareng beuleum bunuh diri. Balik ka jero, dua-hitungan deui. Singa bikang disetél pikeun manuver terjun, tapi Blanchard nyandak suku-Na tina handapeun anjeunna, pencét Magnum pikeun ragrag deukeut.

Lioness nyingkahan manuver terjun ti Blanchard tapi henteu luput tina Inten DDT.

Hasil: Tessa Blanchard ngelehkeun Iman si Singa via pinfall.

Jungle Grrrl buru-buru ngirining cincin langsung saatos pertandingan parantos réngsé, numbak Blanchard teras ngagolkeun dirina ku fists. Wasit meupeuskeun gelut nalika kami mungkas wengi.