WM Rewind: Ningali deui dina Undertaker Vs Triple H di WrestleMania XXVII

>

Upami anjeun superstar WWE di ruang ganti, anjeun pasti ngagaduhan hasrat rusiah janten jalma anu ngeureunkeun tilas Wrestlemania Undertaker's. Aya teuing anu dipertaruhkeun sareng éta pasti tikét hiji arah ka super stardom.

nalika lalaki ninggalkeun kulawargana pikeun awéwé sanés

Upami ieu mangrupikeun pamikiran jalma anyar, maka bayangkeun Samaun sapertos Triple H, anu parantos aya sareng ngalakukeun sagala rupa dina bisnis sareng masih katingali nutup hiji bab anu teu kahalangan ku anjeunna, ngéléhkeun fénomna dina bayaran-per- panggedéna pandangan aranjeunna sadayana.

Taun éta 2011 sareng panggung nyaéta WrestleMania. Superstar anu paling dominan dina 'Panggung Terbesar Di Éta Sadaya' ngagolér ditabruk sareng lebam di tengah-tengah cincin. Undertaker tahan serangan anu kejem dina lawanna, Triple H. Sedengkeun 'The Game' parantos masihan The Undertaker teu berdaya sareng sagala anu dipiboga, 'The Deadman' parantos ngahindaran pin.





Undertaker lalaunan naék teras aya kajadian anu luar biasa. Tripel H angkat ka Undertaker, tapi henteu pencét Silsilah adat na. Sabalikna, anjeunna nganteurkeun obah pamungkas The Undertaker, The Tombstone Pile Driver dina 'The Phenom' nyalira. Tripel H nutupan leungeun lawanna dina dada. Penyiar legendaris Jim Ross angkat balistik dina hawa ngajerit, The Tombstone to The Undertaker parantos ngeureunkeun sindiran anu kejem. Ieu kedah janten kuku pamungkas dina peti, kecuali henteu.

Langkung ti 70,000 jalma di Kubah Georgia di Atlanta anu naék. Dina titik ieu, aranjeunna yakin yén aranjeunna bakal nyaksian momen bersejarah di payuneun panon aranjeunna. Wasit mimiti ngitung pinfall, 'Hiji, dua ...' Teras aya kajadian.



Undertaker mikahoyong taktak na kaluar tina naluri murni sareng nalika momen anu diteuteup payuneun panonna, langkung ti 70,000 jalma di Kubah Georgia bitu babarengan. 'The Streak' masih ngagantung, upami ngan ukur ku benang.

Garis carita Wrestlemania XXVII antara The Undertaker sareng Triple H bakal turun salaku salah sahiji anu pang hébat dina sajarah WWE.

2 Pébruari 2011 mangrupikeun tanggal anu bakal terukir dina pipikiran WWE salamina. Ieu nalika 'The Phenom' ngajantenkeun anjeunna diantisipasi pisan kana ring dina RAW. Nalika Undertaker ngaluncurkeun jalanna anu ikonik ka cincin, sakumna arena parantos naék. Undertaker ngasupkeun cincin kalayan musik pamakamanna anu ngagem di tukang. Anjeunna nurunkeun sirah sareng nalika badé angkat topi na, sora anu ngageremet deui ngajantenkeun arena liar. Stil vokal Lemmy Kilmister ngagorowok, Waktos maén. '



Saatos ampir sataun, Triple H jalan ka ring sareng The Undertaker ngantosan. Dua lalaki éta jempol, silih teuteup. Teras laun, Triple H mindahkeun pandanganana ka arah tanda anu maca WrestleMania XXVII. Undertaker ogé, sareng nyium seuri dina rarayna, siga anu nyarios, Anjeun moal tiasa ngalakukeun éta. Henteu aya kecap anu diucapkeun dina dinten éta, tapi pesen na ditepikeun ku cara anu kuat.

Triple H ngajantenkeun Ante minggu payun ku nyatakeun yén hiji prestasi anu kéngingkeun anjeunna nyaéta pikeun ngeureunkeun Streak Undertaker sareng anjeunna janji bakal ngalakukeun éta dina 'The Show of Shows.' 'The Phenom 'direspon ku nyatakeun yén Triple H bakal janten korban nomer 19. Shawn Michaels ogé sumping kana cincin sareng nyarioskeun ngeunaan kahebatan prestasi Undertaker. Anjeunna ogé naros ka sobat dalitna Triple H, Naon di dunya anu ngajantenkeun anjeun tiasa ngalakukeun naon anu kuring teu tiasa?

Teras aya pertandingan éta sorangan, anu ngaleuwihan sadayana anu diarepkeun. Pas ti mimiti, dua pesaing legendaris silih udagan sacara liar, nempatkeun sagalana dina garis. Punch of punches anu ditukeurkeun sareng Undertaker ngalungkeun Triple H kaluar tina ring. 'The Game' nganteurkeun buster tulang tonggong sorangan, ngirim 'The Dead Man' nabrak tabel pengumuman. Teras, bantalan korsi nembak, sareng Triple H ngancurkeun anatomi manusa tina Undertaker.

Undertaker henteu tiasa kaluar tina arena

Undertaker henteu tiasa kaluar tina arena 'dina kakuatanna nyalira'.

Meureun pikeun pertama kalina, penggemar gulat panginten ngaraos yén The Undertaker manusa, tapi teras, sanaos aya hukumanana, 'The Streak' masih hirup. Komo Makam The Undertaker urang sorangan henteu tiasa kabuktosan janten runtuhna 'The Phenom's'.

Tripel H teras angkat. Anjeunna nyandak sledgehammer ikonna, sareng lebet kana cincin. Anjeunna panginten anjeunna henteu badé ngalakukeun éta, tapi anjeunna kedah ngalih kana senjata pamungkasna kusabab The Undertaker ngan henteu lirén. Nalika Triple H nangtung di handapeun Undertaker, neuteup palu na, 'The DeadMan' hirup deui. Anjeunna néwak 'The Game' dina Naraka Gerbang sareng Triple H kajebak. Anjeunna ngagaduhan alat peledek dina pananganna, tapi éta henteu hasil sareng saatos perjuangan anu nyeri, Triple H ngetok. Ieu parantos réngsé. Undertaker nyaéta 19-0.

Pertandingan éta naék 'The Phenom.' Undertaker teu tiasa kaluar tina arena 'dina kakuatanana nyalira'. John Cena nyimpulkeun sakabeh pertandingan ku nyatakeun, Salah sahiji jajaka henteu leumpang jauh, sareng éta jalma anu meunang.

WWE parantos ngahasilkeun sababaraha waktos tingling tulang tonggong, tapi teu aya anu sapertos dramatis, sakumaha étégal, sakumaha brutal, atanapi sakuat kuatna anu disaksian di Wrestlemania XXVII.

kumaha milarian bakat anjeun

Sanaos pertandingan tiasa disapa salaku tontonan modéren, éta henteu masihan Triple H, naon anu anjeunna pikahareupeun. Anjeunna masih yakin yén anjeunna tiasa ngéléhkeun Undertaker sahingga nantang Deadman kana pertandingan anu sanés di Wrestlemania taun payun. Éta mangrupikeun peperangan anu langkung parah anu bakal dibahas dina tulisan séjén.


Tuturkeun Gulat Sportskeeda jeung Sportskeeda MMA dina Twitter pikeun sadaya beja panganyarna.