Tripel H saha anu mutuskeun palaku Aula WWE Inohong

>

Triple H parantos ngungkabkeun prosés seleksi Hall of Fame WWE sareng ngungkabkeun saha anu mutuskeun legenda anu lebet ka Hall of Fame. Game nyarios yén sajumlah jalma kalibet dina prosés pamilihan sareng yén Vince McMahon nelepon terakhir.

Aula Inohong WWE mimiti jauh di taun 1993, kalayan Andre the Giant janten jalma munggaran anu diinduksi. Sajauh ieu, langkung ti 200 jalma parantos lebet kana Aula Inohong WWE.

Dina penampilanna anu anyar dina Pardon My Take, Triple H ditaros ngeunaan prosés milih saha anu lebet ka Aula Inohong WWE.





'Janten, aya seueur jalma anu masihan saran ngeunaan éta ti jero perusahaan. Janten, tim panulis, jalma dina produksi tipi ... janten, di luar dewan aya seueur jalma anu nempatkeunkeun kana éta. Terus éta bakal dikedalkeun ku departemén anu béda dugi ka dugi ka langkung seueur jalma tibatan anu urang peryogikeun teras Vince (McMahon) nelepon terakhir dina dimana éta badé angkat ti dinya. '

Triple H ngajelaskeun yén Vince McMahon ogé ningali legenda éta anu tiasa nyandak peringkat sareng ngahibur WWE Universe. Game nyatakeun yén McMahon ningali nilai hiburan tina acara Hall of Fame.

2020 sareng 2021 WWE inductees of Fame

Ngabobol: Sakumaha munggaran dilaporkeun ku @FXSports , @TherealRVD mangrupikeun inductee pangénggalna di WWE Hall of Fame Class of 2021! #WWEHOF https://t.co/hUMbomRPm9



- WWE (@WWE) 29 Maret 2021

Aula Inohong WWE taun ayeuna henteu ngan ngagaduhan Kelas 2021 tapi ogé Kelas 2020, sabab anu dilebet taun ka tukang teu tiasa dilebetkeun kusabab pandemi COVID-19.

naha bodo tarik jauh saatos caket

Aula Kelas Inohong WWE taun 2020 bakal ningali anu sami sareng The Bella Twins, nWo, JBL, Titus O'Neil, The British Bulldog sareng Jushin Liger dilebetkeun.

Kelas 2021 nampilkeun Rob Van Dam, Kane, The Great Khali, Molly Holly, Eric Bischoff sareng musisi Ozzy Osbourne.



Teu tiasa ngantosan anjeun sadayana ningali waktos khusus ieu ngahargaan bapak kuring, sareng sésana kelas anu luar biasa dina taun 2020 @WWE Aula Inohong dina 6 April di @peacockTV pic.twitter.com/OkM70iE20j

- The British Bulldog (@_daveyboysmith) 30 Maret 2021

Punten H / T Hampura Candak Abdi sareng Sportskeeda upami anjeun nganggo salah sahiji tanda petik di luhur.