Alesan naha WWE ngaleupaskeun Eugene tilu kali

>

Nick Dinsmore (fka Eugene) parantos kabuka ngeunaan karir WWE na dina wawancara sareng Chris Van Vliet. Tilas Juara Tim Tag WWE masihan rinci ngeunaan tilu mantra WWE na, kalebet alesan naha anjeunna dileupaskeun unggal waktos.

Ngajalankeun full-time munggaran Dinsmore sareng WWE lumangsung ti 2004 dugi ka 2007. Waktos na sareng perusahaan parantos bérés saatos anjeunna ngalanggar Kebijakan Wellness anu nembé dikenalkeun.

Pas di awal Program Kasarésan, kuring gagal tés sareng kuring langsung dipecat langsung. Sateuacanna nalika kuring aya di jalan, éta aya tilu seuneu [tilu kasempetan] tapi, anjeun terang, aranjeunna parantos ngantunkeun kuring ka rehab, sumping deui, sareng kuring henteu terang. Éta jalan anu sesah, éta waktos anu sanés.

Eugene tilu mantra WWE

Di 2009, Nick Dinsmore nampi pembebasanna deui dina waktos dua bulan deui ka WWE. Hiji-hiji na pertandingan tivi na sumping dina édisi 10 Agustus 2009 tina WWE RAW nalika éléh ngalawan The Calgary Kid (aka The Miz).





Teras nalika kuring bérés ulang di 2009, sigana kuring henteu dina kaayaan anu sakuduna kuring lebet. Janten nalika kuring wangsul, éta sapertos, 'Ah, urang bakal lulus.'

Dinsmore teras damel salaku palatih di WWE NXT ti Séptémber 2013 dugi ka Oktober 2014. Anjeunna ngaku yén damel sareng seueur nami ageung ngajantenkeun anjeunna gugup sareng tungtungna mangaruhan karyana.

Abdi henteu terang. Kuring ngan ukur terang yén kuring sigana henteu nempatkeun kinerja anu pangsaéna sabab kuring aya di lingkungan anu kuring henteu raoseun. Ieu jalma-jalma anu kuring tingali yén kuring aya di ditu. Terry Taylor, aya Dusty Rhodes, aya Triple H linggih sareng kuring, sareng kuring bakal gugup kadang-kadang.

Tilas WWE Superstar nambihan yén anjeunna nyandak langkung seueur pendekatan anu santai sareng anjeunna langkung resep cicingeun sareng nganalisis kaayaan. Upami diémutan, anjeunna yakin jalma-jalma di lingkungan éta kedah tetep sareng badé masihan langkung seueur sumbangan.



Punten kiridit Chris Van Vliet sareng pasihkeun H / T ka SK Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik ieu.