Naha Hugh Jackman balik deui salaku Wolverine? Pos cryptic aktor sareng Kevin Feige nyababkeun edan online

>

Fans Marvel gumbira sabab pikir yén Hugh Jackman's Wolverine bakal sumping ka MCU . Tanggal 5 Juli, bintang X-Men ngabagi sababaraha tulisan samar dina Instagram anu nyababkeun para penggemar yakin yén Australia bakal ngirangan peranna salaku mutan cakar dina MCU.

Umur 52 taun dipikaterang ku maén Logan (aka Wolverine) dina séri X-Men abad ka-20 Fox. Hugh Jackman maénkeun karakter na langkung ti 17 taun, anu ngabentang salapan pilem.

Leres ieu ti #HughJackman Carita Instagram ayeuna!

Nalika kuring bébéja anjeun bari balik, Jackman #Wolverine aya dina daptar kahoyong Feige pikeun na #MCU #Multiverse

Langkung buktosna Feige panginten anjeun kéngingkeun kahoyongana! https://t.co/U7duSUj3HE





- Grace Randolph (@GraceRandolph) 5 Juli 2021

Bénténg pamor terakhir ditingali di Logan (2017), dimana Logan tiwas. Nanging, rumor ngeunaan aktor balik deui salaku Wolverine di MCU parantos medar saprak April 2021.

Numutkeun ka a laporan ku Geekosity , Marvel parantos ngadeukeutan Hugh Jackman pikeun ngagentoskeun peranna sakali deui.



kumaha carana menta bodo hiji kaluar pikeun inuman anu

Pameget Marvel nuju galau saatos Hugh Jackman ngabagi tulisan samar sareng sirah MCU Kevin Feige, ngabayangkeun poténsial Wolverine balik

Dinten Senén, superstar ngabagi seni kipas tina Wolverine (ku seniman terkenal BossLogic), dituturkeun ku némbakan dirina sareng Kevin Fiege. Seueur peminat anu nafsirkeun ieu salaku petunjuk yén Logan bakal balik deui dina layar, waktos ieu ka MCU.

Multiverse tiasa kanonisasi sadaya karakter Marvel, bahkan tina pilem anu teu disetél dina MCU (Gambar via Hugh Jackman / Instagram)

Multiverse tiasa kanonisasi sadaya karakter Marvel, bahkan tina pilem anu teu disetél dina MCU (Gambar via Hugh Jackman / Instagram)

Balikna Wolverine di MCU sigana henteu pati mampuh sabab Disney (anu gaduh Marvel) ngagaleuh 20 Century Fox di 2019. Ayeuna yén hak pilem X-Men balik deui ka Marvel, para penggemar parantos ningali Marvel nganggo référénsi dumasar mutant dina anyar na Disney + / Marvel nempokeun .



Akuisisi Fox-Disney ogé nyababkeun Peter Evans balik janten Quicksilver di WandaVision. Nanging, versi anu sateuacana henteu sami sareng anu ti séri X-Men.


Kumaha carana Wolverine Hugh Jackman tiasa muncul di MCU?

Poténsi balik mutan cakar ogé tiasa lumangsung kalayan gampang sabab Marvel parantos ngadegkeun multiverse di MCU. Multiverse tiasa kanonisasi sadaya karakter Marvel, bahkan tina pilem anu teu disetél dina MCU.

Balikna karakter dumasar alam semesta dikabarkan lumangsung dina pilem MCU anu bakal datang, Spider-Man: No Way Home.

Teu aya Jalan Ka Bumi
Bosslogic x @ muggi_404

Lagu - Zeni N - No Way Home @SonyPictures @SpiderManMovie @ TomHolland1996 #SpiderManNoWayHome pic.twitter.com/G4yalEXoim

rumasa kuring henteu milik dimana waé
- BossLogic (@Bosslogic) 22 Juni 2021

Dina No Way Home, sababaraha karakter ti pilem Spider-Man mandiri sateuacana (henteu disetél dina MCU) diharepkeun bakal balik. Aranjeunna kalebet Tobey McGuire urang Peter Parker / Spider-Man, Andrew Garfield's Amazing Spider-Man, sareng Jamie Foxx's Electro (tina The Amazing Spider-Man 2).

Lancah-Man 2 bentang Alfred Molina negeskeun yén balikna salaku Doc Ock dina Spider-Man: No Way Home bakal janten tuluyan tina karakter anu sami tina pilem aslina Sam Raimi.

Rujukan multiverse di Loki (Gambar ngalangkungan Disney + / Marvel)

Rujukan multiverse di Loki (Gambar ngalangkungan Disney + / Marvel)

Marvel ngadegkeun multiverse dina séri Disney + na anu teras-terasan, Loki, sareng bakal ngamanpaatkeun éta deui dina pilem anu bakal datang sapertos Spider-Man: No Way Home sareng Dokter Aneh: Multiverse of Madness.

Ayana teh multiverse ngajantenkeun balikna Wolverine dina pilem Marvel kahareup pisan masuk akal. Sedengkeun tulisan Instagram Hugh Jackman sareng Kevin Fiege tiasa dilabélan salaku conto acak, sigana, anjeunna memang ngabahas comeback Wolverine.