'Kuring ngan ukur ngarepkeun anjeun ningali ieu naon anu saleresna': Anna Campbell ambek ngaréspon Trisha Paytas saatos disebatkeun dina pidéo YouTube pang anyarna

>

Anna Campbell nembé ngaréspon koméntar Trisha Paytas ngeunaan dirina dina pidéo YouTube pangahirna, bahkan ngancam tindakan hukum.

Anna kabakar dina akhir Juni saatos kabogohna anu baheula, Natalia Taylor, Taylor Lynn, sareng Kaylee Jade, nuduh anjeunna salaku pecandu narkoba kasar anu 'ngeksploitasi' aranjeunna sareng bahkan budak leutik anu ditukang tonggong.

Awéwé sumping babarengan ngalawan umur 28 taun sareng syuting pidéo anu judulna 'We Are Survivors,' anu ngajentrekeun sadayana anu disangka dilakukeun ka aranjeunna.






Anna Campbell ngancam Trisha Paytas ku aksi hukum

Dinten Kemis siang, Paytas ngintunkeun pidéo kana saluran kadua anu judulna 'kamar rahasia parantos réngsé!' Pidéo éta ngajentrekeun umur 33 taun anu ngamutahirkeun fans na tentang status 'kamar rahasia' na di imah barunya.

Nanging, anjeunna gancang nyerep sababaraha koméntar ngeunaan naon anu bakal anjeunna diskusikeun dina podcast Frenemies spin-off na judulna 'Enemies.'



Numutkeun ka Trisha Paytas, salah sahiji topik anu bakal janten gugatan hukum antara Anna Campbell sareng Natalia Taylor. Saur anjeunna:

'Janten kuring nuturkeun [Anna Campbell] sareng Natalia Taylor, sareng kuring kedah teuleum sabab aya sababaraha hal anu aya di dieu, sareng kuring resep aduh hate saluran drama atanapi nami ageung sapertos Phil Defranco anu henteu nyarios ngeunaan hal kecuali aranjeunna nampi pandangan. '

Anjeunna teras ngabantingkeun saluran drama sareng YouTube wartawan berita sapertos Phil Defranco pikeun henteu nyandak kasadaran kana topik anu parah ngan kusabab kurangna popularitas.

'Kuring meunang, tapi kawasna, teu bisa aranjeunna ogé miceun hal-hal anu jalma henteu seueur nyarioskeun ngarah ngagaduhan kasadaran anu langkung? Kuring henteu terang, hartosna, kuring bakal ningali éta [sareng] ngobrol ngeunaan éta. Kuring henteu nyobian isin. '

Sababaraha jam sanggeusna, Anna Campbell mutuskeun ngaréspon Trisha Paytas dina bagian koméntar, nyésakeun catetan anu panjang sareng semi ngancam sateuacan ngabahas kaayaan éta.



YouTuber mimitina nuduh Trisha pikeun mésér langganan kanggo halaman na mantan kabogoh na OF, teras 'jumping the bandwagon' nalika nyarios ngeunaan kumaha Anna diduga nyiksa tilas pasanganna.

Anna Campbell teras terang ngabayangkeun ka Trisha Paytas yén upami anjeunna fitnah bari ngabahas kaayaan éta, nyatakeun yén yén anu terakhir henteu tiasa 'ningali ieu naon anu saleresna,' maka 'pengadilan bakal.'

Anna Campbell sacara halus ngancam Trisha Paytas ku aksi hukum (Gambar ngalangkungan YouTube)

Anna Campbell sacara halus ngancam Trisha Paytas ku aksi hukum (Gambar ngalangkungan YouTube)

Trisha Paytas masih teu acan némbalan koméntar Anna Campbell pikeun anu pang anyarna Youtube video.

Ogé baca: Jessi Smiles keprok deui ka Gabbie Hanna kusabab nyebat 'drama' serangan na

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun pidangan berita budaya pop na. Candak survey 3-menit ayeuna.