Frank Turner ngungkabkeun kumaha anjeunna tungtungna nganterkeun Tombak ka CM Punk [Eksklusif]

>

Henteu seueur musisi anu tiasa nyarios yén aranjeunna parantos merjuangkeun Juara WWE tilas, tapi hiji lalaki anu pastina tiasa nyaéta Frank Turner - anu bahkan méréskeun kameunangan pikeun CM Punk kana nami na!

Éta upami urang ngitung pertandingan anu lumangsung dina video musik Frank Turner ...

CM Punk maénkeun peran anu dibéntangan dina pidéo anu ngiringan lagu Turner The Next Storm sareng, nalika penyanyi ikon-punk ikon ngabahas kumaha Daniel Bryan dimaksudkan janten lalaki anu disanghareupan, lalaki anu teras meunang pertandingan. dina ngawartosan kami kumaha anjeunna bakal nyandak tuur kana nyanghareupan The Best In The World sareng nganteurkeun Tumbak ka lalaki WWE Backstage!






'Réréncangan abdi Ben, anu sapertos videografer kuring, atanapi naon waé, pikeun musik anu kuring damel sareng sésana, anjeunna mangrupikeun peminat gulat anu lami. Kuring asup, siga, WWF di awal taun 90an nalika kuring ngora sareng semu anu teu aya hubunganana ti saprak éta - kuring tiasa nyaritakeun ngeunaan Undertaker sareng Royal Rumbles sareng sagala rupa jinis bisnis éta - tapi anjeunna kipas gulat ageung! '

Turner teras ngungkabkeun kumaha Daniel Bryan dimaksudkan janten lalaki anu anjeunna nyanghareupan ngalawan sateuacan tatu beuheung dieureunkeun éta tina kajadian, tapi gaganti na, ogé, anu cukup saé!

'Ben deui malik sareng nyarios ka kuring ngeunaan CM Punk, saha jalma anu kuring henteu kenal pisan. Tétéla kuring sareng Phil, salaku indungna nyauran anjeunna, ngagaduhan sobat dalit anu caket pisan anu mangrupakeun lalaki anu disebut Ryan maénkeun kalayan band anu disebut Off With Your Head, anu mangrupikeun band punk ti Chicago, anu anjeun kedah parios upami anjeun ngagaduhan 't, aranjeunna cemerlang. Anjeunna nempatkeun urang hubungan, sareng Punk luar biasa. Kuring ngirim anjeunna surat sareng nyarios, 'Kuring ngagaduhan ide ieu pikeun pidéo, naha anjeun sayogi?' Anjeunna nyandak sakitar satengah dinten kanggo ngawaler sareng sapertos, 'Leres, kadéngéna saé.' Éta sapertos, 'Oh, henteu kunanaon!'

Tilas jagoan Million Dead teras ngungkabkeun kumaha aranjeunna némbak pidéo éta, sareng aya bédana anu gedé pisan antara dirina sareng CM Punk sacara éstétis ...



'Kami némbak pidéo pikeun lagu The Next Storm. Kuring meunang pertandingan gulat di tungtungna. Kuring kedah nyebatkeun éta panginten sanés perang anu adil. Anjeunna jalma anu nyingsieunan sacara fisik, abdi jalma gendut ceking, anjeun terang naon anu kuring hartosna? Abdi sapertos murangkalih indie. Olahraga jasmani sanés leres-leres hal kuring, salain ti maénkeun acara sareng éta. Abdi jangkung tibatan anjeunna tapi sanés ... Eurgh!
Frank Turner minuhan CM Punk

Frank Turner minuhan CM Punk

'Anjeunna turun pikeun némbak, sareng Ben parantos koreografer pisan, sareng Punk, sareng kami ngalakukeun sakumpulan gerakan. Kuring saleresna ngagaduhan dinten latihan, sabab kami nembak di Chicago, sareng kuring ngagaduhan dinten latihan di London dimana jalma ieu nunjukkeun kuring kumaha ngalakukeun gugur sareng ngalakukeun sababaraha hal anu sanés, sareng éta ngan ukur pikasieuneun pisan pikeun kuring. Éta sapertos, 'Naon anu lumangsung?' Kuring diajar seueur perkawis gulat dina prosés, ngeunaan kumaha fisikna. '

Sareng bagian anu paling gélo? Punk 'disebut tempat' dina ring nalika pertandingan aranjeunna!

'Bagian anu paling gélo tina pidéo, aya sakedik dimana ... Punk ngusulkeun mindahkeun nalika kami aya di ring, anjeunna sapertos,' Kumaha upami dengkul anu ngalir kana pameunteu? ' sareng kuring angkat ... 'Oh, éta sora endah pisan!' Sareng anjeunna nyetélna, nempatkeun kuring dina juru sareng anjeunna sapertos, 'Leres, tong ngalih,' teras waé lumpat ka kuring sareng ucul-ucul sareng ngalakukeun ieu. Kuring sapertos 'Ya, Gusti abdi.' Kuring henteu kantos s ** t nyalira sapertos hirup kuring. '

Henteu ngan éta, tapi Spear Turner nganteurkeun tungtungna janten lima atanapi genep diantarana kusabab anjeunna henteu cukup agrésif!



ngarasa nyaman dina kulit anjeun sorangan
'Tapi hehehehe, urang nempatkeun kana pidéo. Atuh tumbak tungtungna. Éta lucu ogé kusabab butuh sapertos lima atanapi genep kanggo ngalakukeun éta kusabab kuring tumaros sareng Punk sapertos, 'Henteu, lalaki, anjeun kedah ngalakukeun komitmen,' janten kuring ngalakukeun deui sareng anjeunna sapertos, 'Sobat , anjeun moal tiasa nganyenyeri kuring. ' Anjeunna sapertos, 'Anjeun sacara fisik henteu tiasa menyakiti kuring, pasihan naon anu anjeun ngagaduhan,' sareng kuring sapertos ... [Frank ngagorowok] ..na ngan milari waé. Tapi éta mangrupikeun hal anu saé, éta dinten anu leres, leres-leres cool. Anjeunna jalma anu saé. '

Hatur nuhun ka Frank Turner parantos nyéépkeun waktos! Anjeun tiasa nuturkeun Frank Ieuh. Upami anjeun parantos kipas tina Frank, kuring ogé wawancara ka anjeunna musik, kaséhatan méntal sareng seueur deui.