Chris Jericho ngungkabkeun naha AEW ngaleupaskeun Bea Priestley sareng Sadie Gibbs

Pilem Naon Ningali?
 
>

Chris Jericho ditanya dina Sabtu Peuting Khusus ngeunaan siaran AEW anu anyar anu kalebet Bea Priestley sareng Sadie Gibbs. Yerikho nyarios yén anjeunna bencong kanyataan yén saha waé anu kedah kaleungitan padamelan, kalebet dua awéwé ieu.



Chris Jericho nyatakeun yén pandemi dimaénkeun di AEW ngaleupaskeun anu dua ieu

Chris Jericho nyarios yén Bea Priestley saé pisan, sareng Sadie Gibbs gaduh poténsi anu hébat. Jericho nyatet yén Sadie peryogi langkung seueur pangalaman sareng nyarios yén anjeunna badé ngalih ka Atlanta, tapi pandemi kasebut pencét. Saur anjeunna:

senang hirup ulah nalika ur bosen
'Saur Bea cicing di Jepang tapi ogé Inggris atanapi naon waé. Sarua jeung Sadie. Maksad abdi, kuring masihan kiridit Tony Khan pikeun tetep ngajaga saloba jalma dina daptar ti Éropa sapertos anjeunna. Maksad abdi aya seueur jalma ti Éropa anu anjeunna masih mayar. Sareng hanjakalna, Bea sareng Sadie dibébaskeun tapi kuring kedah mikir, salami aranjeunna tetep damel sareng ngasah karajinanna, yén nalika ieu sadayana angkat sareng diidinan ngumbara deui. Saha anu terang? Éta tiasa genep bulan ti ayeuna. Upami aranjeunna ngahasilkeun 100 dolar sataun sareng anjeun mayar éta 100 dolar sareng anjeun bahkan henteu tiasa nganggo éta upami anjeun hoyong. Janten, cinta aranjeunna duaan. Boh jalma anu hébat sareng mudah-mudahan, aranjeunna bakal énggal sumping deui di AEW. '

Anjeun tiasa nonton ruasna dina 30:00 dina video ieu di handap



Pikiran Chris Jericho ngeunaan Sadie Gibbs lumayan dipikaresep sabab anjeunna percaya yén anjeunna janten karya dina kamajuan, sareng Gibbs ngartos yén anjeunna kedah tumuh salaku palaku. Sumawona, Yerikho sigana nunjukkeun yén dua éta tiasa balik ka AEW kapayunna. Éta bakal matak panasaran ningali naha waktos ieu parantos kalaksanakeun.

tandana aya anu ngagoda sareng anjeun

Upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan ieu, mangga H / T Sportskeeda Wrestling