Lawan WWE final Chris Benoit, Elijah Burke ngungkabkeun naon anu dicarioskeun ku anjeunna di ring

>

Rajapati-bunuh diri Chris Benoit mangrupikeun salah sahiji épisode anu paling kontroversial dina sajarah gulat pro, sareng salah sahiji anu paling sedih. Benoit nuju badé ngagaduhan karir legendaris di WWE, sateuacan éta réngsé di 2007.

Pertandingan akhir Chris Benoit di WWE ngalawan Elijah Burke di 2007, ngan sababaraha dinten sateuacan pupusna. Benoit sareng Burke silih nyanghareupan pertandingan tunggal tanggal 19 Juni 2007, lima dinten sateuacan pupusna Chris Benoit.

Burke, dina wawancara anu anyar, ngungkabkeun naon anu dicarioskeun ku Benoit di gelanggang, anu tétéla janten pertandingan terakhir Chris Benoit.





Elijah Burke ngeunaan naon anu dibéjakeun ku Chris Benoit dina cincin

Dina wawancara anu anyar sareng Episentrum Gulat , Elijah Burke nyarios seueur hal, salah sahijina nyaéta kalakuan Benoit dina pertandingan terakhir na di WWE. Burke nyarios yén teu aya tanda-tanda ngeunaan kalakuan jahat anu bakal dilakukeun Benoit dina sababaraha dinten saatos pertandingan aranjeunna.

Anjeunna ngungkabkeun naon anu dibéjakeun ku Benoit nalika aya pertandingan:



'Hiji hal Chris ageung, sareng anu kaémutan nyaéta 20/20 ngeunaan ieu upami kuring tiasa nyarios,' oh, éta raos ', nyaéta kanyataan yén anjeunna nyarios,' ngobrol sareng kuring di luar sana. Kuring panginten hilap. ’Janten, saatos sagala kajadian, nalika balik yén anjeunna resep otak umur 80 taun sareng Alzheimer. Éta sapertos, 'hmm, éta pikaresepeun'. Dina bisnis ieu, kuring sok diajarkeun yén urang kedah komunikasi dina cincin. Janten, kuring henteu mikir nanaon. Éta tiasa janten tanda. Chris Benoit naros kuring ngobrol sareng anjeunna? (H / T TalkSport )

Burke nyarios yén teu aya indikasi naon waé yén otak Chris Benoit parantos turun, anu kapendak engké.

Tilas WWE Superstar parantos nyanghareupan Benoit dina pertandingan di ECW, sababaraha dinten sateuacan maotna anu terakhir, pertandingan anu dimeunangkeun ku Benoit.

Saatos sababaraha taun sareng WWE, dimana anjeunna datang dina jajaran, Burke dileupaskeun di 2008 sareng anjeunna terus gelut di TNA, ogé sababaraha promosi indie.