5 WWE Superstars anu leres-leres patut dituturkeun dina Snapchat

>

# 4 Mandy Rose (sacs90)

Mandy Rose dina Snapchat

Naha Mandy Rose kantos ngalangkungan daptar utama?

Mandy Rose panginten sanés nami anu seueur peminat kenal. Sajauh ieu, kaseueuran waktos TV na sareng WWE parantos aya dina penampilan di Total Divas, ogé sababaraha pertandingan dina NXT nalika anjeunna ngasah karajinanna.

Rose maénkeun peran Eva Marie di WWE ayeuna sareng bahkan digambar salaku protege Sadaya Beureum Sadayana pikeun Total Divas. Nanging ku Eva ayeuna angkat ti perusahaan anu nyéépkeun tempat ageung kabuka pikeun Mawar.





Aya hiji alesan anu jelas naha WWE hoyong ngajantenkeun Mawar: anjeunna tiasa dipasar. Nanging, awéwé WWE ogé kedah tiasa bersaing di gelaran ogé ayeuna, sareng ka dirina, anjeunna damel pisan di NXT ayeuna.

Sateuacanna 2/5 TERAS