WWE Aula Terkenal Maurice 'Mad Dog' Vachon tilar dunya

> Anjing Gelo

Maurice 'Mad Dog' Vachon

WWE Aula Terkenal Maurice 'Mad Dog' Vachon pupus dina jam isuk-isuk di Omaha, Nebraska. Tilas Jawara Heavyweight Dunya AWA yuswa 84 taun.

Anjeunna dina kaséhatan goréng saprak kacilakaan na di 1987. lanceukna, Paul 'The Jagal' Vachon mastikeun maotna. Ieu sanés panggilan pelesir, saur Paul Vachon. Kuring ngan ukur hoyong nelepon sareng ngawartosan anjeun heula yén lanceuk kuring Mad Dog pupus énjing.





Daptar prestasi na sapertos kieu:

- Anjeunna nampi Beusi Mike Mazurki Award ti Cauliflower Alley Club di 2003, penghargaan paling luhur dina gulat profesional



- Anjeunna mangrupikeun anggota Aula Kinérja Pro Wrestling di Amsterdam, NY (Kelas 2004)

- Anjeunna mangrupikeun anggota George Tragos / Lou Thesz Professional Wrestling Hall of Fame di Waterloo, Iowa (Kelas 2003)

- Anjeunna mangrupikeun anggota Aula Inohong WWE (Kelas 2010)



- Anjeunna lebet ka Aula Olah Raga Quebec Inohong (Kelas 2009)

- Anjeunna aya dina tim Olimpiade Kanada di 1948 di Games di London, Inggris - Anjeunna kéngingkeun medali emas dina 1950 Kaulinan Kekaisaran Inggris di Selandia Anyar - Anjeunna mangrupikeun anggota Aula Kinérja Newsletter Énergi Wrestling (Kelas 1996 ) - Dina Aula Kinérja Pro Wrestling: The Heels, Greg Oliver sareng Steven Johnson mendakan anjeunna jalma jahat kaopat pangageungna dina sajarah gulat profesional

- Dina Aula Gulat Kinérja Pro: Orang Kanada, panulis Nagreg Oliver Oliver nunjuk Vachon janten pegulat pro Kanada anu kaopat anu kantos aya

- Dina Aula Kinérja Pro Wrestling: Tim Teams, ogé ditulis ku Oliver sareng Johnson, tim Jagal sareng Mad Dog aya dina jajaran Top 25