Saha Ryan Fleming? Penyanyi nagara Jason Aldean duka ka maotna sobatna sareng satpam anu nyalametkeun nyawana

>

Penyanyi sareng panulis lagu Jason Aldean duka kaleungitan sobatna sareng penjaga kaamanan anu lami, Ryan Fleming. Artis mayar upeti dina Instagram tanggal 25 Agustus. Tulisanana dibaca:

Lalaki ieu tulisan hésé ditulis. Urang kaleungitan salah saurang budak lalaki urang ayeuna. Ryan Fleming, aka @ rhinolin3, mangrupikeun rerencangan anu kuring saageung di Georgia. Anjeunna bouncer di palang favorit urang di Macon nalika anjeunna yuswa 18 taun, teras angkat damel di depresi Sherrif nalika janten sepuh. Nalika parantos dugi ka kuring pikeun nyéwa lalaki kaamanan anu kuring terang bakal awas pikeun kuring sareng kulawarga, Teu aya patarosan pikeun kuring yén jalma badak.
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Jason Aldean (@jasonaldean)

Jason Aldean émut kumaha Ryan Fleming salawasna aya pikeun anjeunna. Aya momen nalika jelema nu nembak teu brukbrak némbak dina Rute 91 Festival di Las Vegas nalika anjeunna ngalakukeun, sareng Fleming mangrupikeun anu nyalametkeun Aldean.





Aldean ngajelaskeun yén Fleming narik anjeunna di luar panggung nalika acara sareng nempatkeun hirupna dina bahaya pikeun ngurus anjeunna sareng awak awakna. Umur 44 taun nambihan seueur gambar salaku kenangan anjeunna sareng Fleming. Artis anu parantos pendak sareng nyéépkeun waktos sareng Fleming ngabagi belasungkawa dina koméntar.

Sagalana ngeunaan Ryan Fleming

Jason Aldean éta Ryan Fleming

Jason Aldean éta babaturan budak leutik Ryan Fleming (Gambar via Getty Images)



Ogé kawanoh salaku Ryan Badak Fleming, anjeunna penjaga kaamanan Jason Aldean sareng sobatna. Duanana duanana babarengan babarengan di Georgia. Sateuacan gabung sareng Aldean dina wisata na, Fleming mangrupikeun bouncer sareng anggota departemen sheriff lokal.

Warta ngeunaan maotna Fleming munggaran diumumkeun ku Aldean ngalangkungan média sosial . Sanaos dikonfirmasi ngeunaan pupusna, panyababna henteu acan dikedalkeun. Saatos berita anu matak nganyerikeun haté, babaturan sareng rerencangan wisata Aldean nyatakeun kasedihna kusabab kaleungitan Fleming.

Ryan 'Badak' Fleming nyaéta anu narik @Jason_Aldean offstage nalika némbak dina 2017 Route 91 Harvest Festival, penyanyi éta nyarios: https://t.co/qdNWlgyiCt



- The Boot (@thebootdotcom) 25 Agustus 2021

Kane Brown nyarios yén waktos anu dipikaresepna sareng Ryan Fleming nyaéta nalika anjeunna bakal ngangkat beus na, nginum 24 bungkus nyalira, sareng windows na bakal dijejeran ku kaléng kosong. Lukas Bryan émut ningali Fleming nyokot trailer kémping hiji wengi nalika aranjeunna nitih tegalan milari tangkal anu murag pikeun ngawangun api unggun.

Salain ti batur, pamajikan Jason Aldean urang Brittany ogé mayar upeti ka Fleming. Aldean ngabagi tulisan dina Twitter anu kalebet gambar anjeunna sareng Fleming.

Ogé baca: 'Kuring henteu milari ampun': CallMeCarson disetél pikeun sacara resmi balik kana streaming skandal pangantenan, sareng internét dibagi