Saha ari RMR? Sadayana ngeunaan rapper dikabarkan bobogohan sareng Sharon Stone

>

Rapper Amérika RMR dikabarkan bobogohan Jawara Golden Globe Sharon Stone. Musisi (25) sareng aktor (63) katingali nongkrong di sekitar Los Angeles sababaraha kali dina sababaraha minggu ka pengker.

Duo éta memicu rumor roman saatos mairan sareng resep tulisan masing-masing dina Instagram. Aranjeunna ogé dikabarkan dipoto babarengan di klub wengi sapertos The Highlight Room sareng Delilah.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku RMR (@whatrmr)





Sumber deukeut ka Sharon Stone ngawartoskeun Halaman Genep yén palaku Dasar Naluri ayeuna nuju senang-senang sareng RMR:

kumaha ngawartosan ka mojang anjeun resep anjeunna tanpa ngarusak silaturahim
Anjeunna pasti ngalaman usum panas mojang panas. Aranjeunna babarengan nongkrong sareng Drake's [seniman] PND, sareng aranjeunna kanoodling sareng botol popping. Aranjeunna nari nepi ka hip-hop. Chris Brown ogé aya di dinya. Aranjeunna nuju resep perusahaan silih ayeuna sareng nongkrong. Aranjeunna nuju gaduh waktos hébat babarengan.

Insiders nyarios yén RMR ngahargaan Batu sareng pikir anjeunna keren. Aranjeunna ogé nyatakeun yén duo parantos ngawangun silaturahim anu unik.



Gosip hubungan pangénggalna sumping taun saatos cerai Stone ti Phil Bronstein.

Stone sareng Bronstein nikah di 1998 tapi berpisah dina 2004. Palaku Total Recall sateuacanna nikah ka Michael Greenburg sateuacan méréskeun perceraian na di 1990.


Ogé Baca: Fans ngaréaksikeun sakumaha Angelina Jolie sareng The Weeknd ngadukeun rumor kencan




Saha rapper RMR?

RMR, diucapkeun Rumor, dipikaterang ku gaya musikna anu unik - kombinasi rap, hip-hop sareng elemen nagara. Anjeunna ogé diaku salaku rapper topéng kusabab ngagem balaclava pikeun ngajaga anonimitas profesionalna.

abdi henteu ngaraos dipikacinta dina hubungan kuring

Anu misterius rapper lahir di Atlanta, Georgia sareng ayeuna dumasarkeun di Los Angeles, California.

RMR janten kawéntar saatos ngaleupaskeun lagu mandiri na Rascal, anu ngumpulkeun jutaan pandangan dina YouTube. Ieu dituturkeun ku Dealer anu debut na sareng versi na anu remixed, anu nampilkeun Future and Lil Baby.

Dina April 2020, RMR ditandatanganan sareng Warner Records sareng Cmnty Records. Taun anu sami, anjeunna lungsur debut EP, Narkoba Dealing is a Lost Art. Umur 25 taun kolaborasi sareng rapper populér sapertos Young Thug sareng Westside Gunn pikeun albeum lagu diperpanjang na.

Dina wawancara sareng Kurang luhur , RMR nyarioskeun ngeunaan gaya musikna sareng nyarios:

saha kencan mia khalifa
Musik mangrupikeun musik. Seueur musik asalna ti latar anu tangtu. Janten sakabeh hal anu ngarebut deui, sigana mah éta moal pernah leungit. Teu karaos hip-hop kantos ical ti mana asalna. Sigana mah nagara pernah leungit ti mana asalna. Jalma anu bénten-bénten badé ngadamel musik anu sanés, atanapi jalma anu sanés ngan ukur badé sumping sareng musik.
Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku RMR (@whatrmr)

Anjeunna ogé muka ngeunaan tujuan sareng cita-cita pikahareupeun:

Kuring ngarasa kawas kuring parantos hasil nalika, kuring henteu hoyong nyarios nalika aya salinan kuring, tapi nalika aya pangaruh anu gedé. Nalika aya pangaruh ageung tina jinis musik anu kuring lakukeun ka seniman sanés, sabab kuring moal nyebut éta ngegel sareng kuring moal ngaraosan cara anu pasti ngeunaan éta kusabab éta bagian tina éta.

RMR sateuacanna janten anggota Warner Records 'A View ti Front Line, diskusi panel anu nampilkeun seniman musik anu ngiringan protés George Floyd.

Dina bulan Nopémber 2020, penyanyi ieu ngaluarkeun 4th Qtr Medley, serial musik tilu bagian anu nampilkeun lagu-lagu Drake, The Goo Goo Dolls sareng Matchbox Twenty.

Mimiti taun ieu, RMR ngumumkeun album perdana na Hotel sareng ngaluarkeun single munggaran anu disebut Her Honeymoon. Anjeunna ogé ngaluarkeun single kadua anu disebut Vibes dina Méi.

Rapper kalolobaanana ngajaga kahirupan pribadi na tina panon umum. Ti ayeuna, teu acan aya konfirmasi resmi ngeunaan dikabarkanana hubungan kalawan Sharon Stone.

elizabeth ann 'liza' powel

Ogé Baca: Naha Kylie Jenner uih deui sareng Travis Scott? Duo dikabarkan janten bobogohan deui saatos wengi kulawarga kaluar gambar janten viral

Bantosan Sportskeeda ningkatkeun panutupan berita pop-culture na. Candak survey 3-menit ayeuna .