6 Kartu SummerSlam anu paling jero dina sajarah WWE

>

# 5 SummerSlam 2010:

Nexus ngarangna sareng WWE Stars

Nexus ngarangna sareng WWE Stars

2010 SummerSlam henteu langkung ti ngan ukur acara. Henteu ngan ukur aya sajumlah pertandingan anu handap pisan, pemesanan WWE tina pertandingan terakhir jauh tina anu diarepkeun ku fans.

Cocog Pangsaéna Peuting: Kane vs Rey Mysterio - Kane sareng Rey Mysterio ngagaduhan hiji-hijina pertandingan dina wengi anu katingalina ngagaduhan titik. Éta dinikmati ku saha waé anu nyababkeun pertandingan terakhir peuting engké. Duanana béntang nganggo pangalaman pikeun nempatkeun acara.





Pertandingan Anu Paling Goréng Peuting: Nexus vs John Cena, Bret Hart, R-Truth, John Morrison, Chris Jericho, Edge sareng Daniel Bryan - Bentang WWE tungtungna ngagaduhan kasempetan pikeun nyanghareupan jalma-jalma anu parantos lami pisan ngajantenkeun Senén Peuting Atah pikeun maranehna. Nexus parantos nyerang sareng ngaluarkeun saha waé sareng saha waé, sareng sigana tungtungna ieu aranjeunna ngéléhkeun bintang sareng ngawasa acara anu ngabuktikeun dominasina. Sadayana ngantosan éta.

Teras ...... aranjeunna éléh. Cena, janten anggota terakhir timnya, ngéléhkeun duanana Wade Barret sareng Justin Jibril pikeun meunang pertandingan éta. Kunaon Teu aya anu terang. Teu aya anu meunang tina ieu. Malah sanaos Daniel Bryan pikeun ngelehkeun sabangsana baheula, éta bakal langkung raoseun yén kaputusan anu akhirna dicandak, nyababkeun para pameget balik ka bumi kirang senang.



Sateuacanna 2/6TERAS