'Éta moal kajadian' - Riddle ngabagi carita WWE anu pikaresepeun di tukangeun panggung ngeunaan kabentukna RK-Bro

>

Dina wawancara anu anyar, bintang WWE RAW Riddle ngungkabkeun yén anjeunna mimitina ngalungkeun ideu anjeunna damel sareng Randy Orton, henteu kantos nyangka éta bakal janten kanyataan.

Nanging, ngan sababaraha minggu ka pengker, Riddle mendakan yén manajemén WWE resep ideu anjeunna sareng Orton pasangan sareng maka sacara resmi dibentuk RK-Bro.

RK-Bro mangrupikeun salah sahiji kalakuan anu paling ngahibur di WWE dina waktos ayeuna. Pasangan anu teu biasa tina Riddle sareng Randy Orton sigana tiasa dianggo sareng parantos uih sareng para penggemar. Sanaos Orton henteu acan kéngingkeun penampilan kahijina di payuneun riungan langsung salaku bagian tina RK-Bro, Riddle parantos némbalan réaksi anu nyaring sareng positip ti para penonton ti saprak WWE tur.





Nanging, sateuacan WWE lumpat sareng ideu RK-Bro, panginten ngan ukur tim tag sapertos kitu mah ganjil. Sanaos kitu, aranjeunna sigana janten mekar ayeuna sareng sigana bakal antrian ditémbak kajawaraan tim tag.

Dina wawancara anu anyar sareng Sony Sports India, Riddle ngingetkeun anjeunna ngalungkeun ideu sareng éta ngarah kana kabentukna RK-Bro:



'Gawe sareng Randy parantos janten impian.' Saur tatarucingan, 'Anjeunna Randy Orton. Abdi parantos lami janten pameget. Abdi resep Hiburan Olahraga, kuring resep Pro Wrestling sareng kuring émut panginten saminggu sateuacan Mania sareng kuring ngabela Judul AS ngalawan Sheamus sareng kuring nyarios sareng sababaraha jalma [nyarios] 'Leres kumaha gélo upami kuring sareng Randy ngawangun tim tag sareng nyebat diri urang RK-Bro '. Sareng sadayana sapertos 'Hahahaha, éta moal kajadian.' sareng kuring sapertos 'Leres meureun henteu' teras dua minggu ka hareup, éta ditulis sareng Abdi sapertos 'Naon' sareng aranjeunna sapertos 'Leres kuring panginten ieu tiasa nyetél hal'. Hal anu sakuduna ageung ieu [ngajantenkeun celah alit di antara ramo] ayeuna kawung. Kuring ngan siap pikeun Randy balik deui. Abdi sono ka anjeunna.'

7⃣: 3⃣0⃣ PM. . . . . . .

Ngan ukur hitungan waktos dugi ka urang gaduh #Beungkeut HIRUP sareng urang
TOD, 7:30 PM
@SonySportsIndia Halaman FB #FBLive #Beungkeut #LiveChat #WWE #WWEIndia @issahilkhattar pic.twitter.com/3FWFxVYGml

- SPN_Action (@SPN_Action) 9 Agustus 2021

Orton parantos kaluar tina aksi sababaraha minggu ka pengker nalika anjeunna nyandak sababaraha waktos ti WWE. Nanging, anjeunna ayeuna parantos ngumumkeun balikna ka gulat.

Randy Orton bakal ngamimitian WWE RAW wengi ayeuna

Randy Orton

Randy Orton



Saatos teu aya di WWE T.V. salami langkung ti sabulan, The Viper badé balik deui kana tipi. Moments katukang dina Twitter, Orton ngumumkeun yén anjeunna bakal ngamimitian episode RAW wengi ayeuna.

Tos lami sakedik, tapi wengi ayeuna, kuring balik deui #WWERaw ... Sareng kuring moal ngantosan anjeun ngantosan, abdi nuju nempokeun acara. #ViperIsBack https://t.co/doKobmWF4F

- Randy Orton (@RandyOrton) 9 Agustus 2021

Ieu bakal janten penampilan munggaran Orton di payuneun riungan langsung saprak balikna fans dina bulan Juli. Éta bakal matak panasaran ningali kumaha réaksina nalika balikna.

Naon saur anjeun anu salajengna pikeun RK-Bro? Bagikeun pikiran anjeun dina bagian koméntar ieu di handap.

Punten kiridit Sony Sports India sareng pasihan H / T ka Sportskeeda Wrestling pikeun transkripsi upami anjeun nganggo tanda petik tina tulisan éta.