Kumaha Ngungkulan Sieun Anjeun Pikeun Anu Teu dikenal

Pikiran mangrupikeun halangan pangageungna pikeun kasuksesan sareng pamutahiran diri pikeun seueur jalma…

Sieun yén urang ngagaduhan ngeunaan kanyahoan kahirupan, pikahareupeun, sareng pilihan urang tiasa ngalumpuhkeun kamampuan urang pikeun bertindak.

Masalahna nyaéta kacuali urang milih nyanghareupan kasieun urang, éta tiasa nambihan masalah anu parantos aya sareng nyiptakeun anu énggal dina hudangna.





Warta anu hadé nyaéta anjeun tiasa langkung betah ngadorong ka payun ku ngartos ti mana asal anjeun sieun kanyahoan, aduana, sareng diungkulanana.

Seueur jalma langkung raoseun sareng ngawangun kayakinan diri nalika aranjeunna nangkeup sareng ngalengkah kana kanyahoan, ngadorong ka daerah anu nyusahkeun aranjeunna.



Anjeun panginten panginten sapertos pelaut pemula, badé angkat heula ka laut. Aya seueur kanyahoan dimana hal-hal tiasa salah…

... tapi langkung seueur aranjeunna ngumbara, langkung terampil, gaduh pamahaman, sareng nyaman aranjeunna bakal sareng anu teu dikenal.

Aranjeunna ngawangun kayakinan dina kamampuanna pikeun nganapigasi anu teu dikenal. Sareng éta hubungan rapih kana cutatan populér ieu!



Kapal di palabuan aman, tapi sanés kapal-kapalna didamel. - John A. Shedd

Anjeun teu aya di dieu pikeun linggih sareng buruk di palabuhan anu aman. Anjeun didieu pikeun ngantepkeun tanda di dunya yén anjeun badé angkat, sareng éta bakal ngabutuhkeun kana anu teu dikenal.

salaki kuring ditinggalkeun kuring keur Jeng na

Kumaha carana jalma ngaleungitkeun rasa sieun na anu teu dikenal?

1. Naroskeun dimana asal sieun anjeun ka anu teu dikenal?

Sieun mangrupikeun naluri manusa alami anu aya pikeun ngajauhkeun urang tina cilaka. Mangrupikeun jalma langka anu henteu ngalaman sieun pisan.

Jalma anu ngagaduhan sakedik kasieunan sateuacanna tiasa nyanghareupan milikna atanapi dipelak teu nyaman sareng aranjeunna dina urutan ngalangkungan aranjeunna.

Barina ogé, wani milih neuteup sieun dina raray sareng polah kitu waé.

Sieun kanyahoan tiasa janten jalmi tina kaayaan anu nyingsieunan, kaayaan, atanapi émut tina usaha-usaha baheula anu parah.

Jenis kasieunan éta tiasa nyasabkeun kusabab hiji jalma panginten henteu ngagaduhan rasa anu akurat ngeunaan ancaman anu sabenerna.

Kahariwang sareng sieun condong langkung ageung dina pikiran urang tibatan kanyataanna. Sareng ngan kusabab aya anu henteu jalan anu saé sareng urang tungtungna teu raoseun atanapi nganyenyeri, henteu hartosna hal anu sami bakal kajadian deui.

Dina waktos anu sanés, sieun ku kanyahoan tiasa janten akibat tina perasaan teu kadali.

Hiji jalma tiasa yakin sareng yakin ka dirina sorangan upami aranjeunna ngaraos yén aranjeunna tiasa ngaduga kumaha hal bakal kajadian.

Kaleungitan kendali tiasa ngahudangkeun karesahan, kasieun, sareng setrés ngeunaan sadaya cara poténsial anu lepat.

Éta henteu ilahar pikeun jalma anu gaduh gangguan kahariwang janten ngadalikeun , sabab aranjeunna sadar sadar nyobian pikeun milarian kahariwang tina kaayaan kahariwangna ngeunaan sagala hal anu tiasa lepat.

Kabiasaan atanapi ekspektasi ngeunaan kumaha kaayaan bakal masihan urang betah, sabab urang ngarasa urang tiasa ngandelkeun sabab sareng akibat tina tindakan urang.

Teu aya alesan pikeun hariwang upami urang terang yén Aksi A bakal ngagaduhan Hasil B. Tapi, kanyataanna nyaéta rencana anu paling hadé tiasa janten serba salah.

Kadang-kadang urang nyanghareupan kaayaan éksternal anu urang henteu tiasa diprediksi sareng kedah percanten yén urang tiasa méréskeun éta.

winnie the pooh tanda petik sareng cariosan

Jalma kedah ngaidentipikasi naon anu aranjeunna sieun sareng naha aranjeunna sieun ku éta…

Éta kaliwat ngéléhkeun? Éta kanyahoan? Naha éta ngan ukur hal anu ageung sareng pikasieuneun anu anjeun candak?

Pangetahuan root ieu bakal ngabantosan pituduh ngeunaan kaputusan anjeun ka hareup ngeunaan kumaha pikeun lumangsungna.

2. Panilitian sareng ngartos résiko nyata anu aya hubunganana sareng kasieun anjeun.

Pikiran tiasa ngagedéan, pulas, sareng bélok sieun ku kanyahoan kana hal anu langkung ageung tibatan éta kusabab sipat teu kahariwang tina sieun anu khusus.

Upami anjeun ngajantenkeun kanyahoan anu dipikaterang sareng ngartos résiko anu aya hubunganana sareng anjeun, anjeun tiasa ngurilingan diri sorangan sareng jaga pikiran anjeun tina muterkeun sieun kana hal anu langkung ageung tibatan éta.

Seueur kasieunan sanés anu ditangkep dina kanyahoan, sareng éta ngajantenkeun diri anjeun sareng kanyahoan anu langkung kuat pikeun ngaleungitkeun rasa sieun anjeun.

Naon hal anu anjeun badé lakukeun? Naon résiko anu aya hubunganana sareng éta?

Anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan naon waé ngalangkungan internét kalebet inpormasi berharga ti para ahli, spesialis, ahli, sareng jalma-jalma anu parantos hasil dina ngalakukeun naon waé anu anjeun cobian.

Mimitian di tungtung sareng dianggo mundur. Ukur tujuan anjeun ku nyeratna teras damel mundur ka titik anu anjeun ayeuna.

Metoda ieu ogé bakal ngajauhkeun anjeun tina ragrag kana Analisis Paralisis bubu, dimana jalma ngan ukur nyéépkeun waktos anu langkung ageung nganalisis sareng nalungtik tibatan ngembangkeun rencana tindakan sareng nuturkeunnana.

Rencanana saloba résiko nyata anjeun tiasa! Sareng upami aya anu muncul anu anjeun henteu sadar, ngali deui pikeun milarian jalan kaluar anu sigana parantos dipendakan ku batur. Teu kedah diciptakeun deui roda.

naon patut george lopez net

Anjeun ogé resep (tulisan dituluykeun di handap):

3. Hayu léngkah leutik janten léngkah ageung.

Kaayaan anu béda nyauran langkah anu béda dina kumaha anjeun ngalaksanakeunnana.

Kadang-kadang langkung saé nyandak kabisat iman sareng terjun ka anu teu dikenal.

Waktos anu sanés langkung saé pikeun nyandak léngkah-léngkah nuju tujuan anu langkung ageung anu dipilarian ku anjeun. Ku ngalakukeun éta, anjeun tiasa ngawangun moméntum sareng kayakinan nalika ngawangun kaahlian sareng kamampuan pikeun nanganan kaayaan di sakuriling hal anu anjeun pikahoyong.

Nyarios umum mangrupakeun conto anu saé. Anjeun teu kedah ngamimitian ku nyarios ka gedung rébu jalma. Mimitian alit. Nyarios perkawis matéri anjeun ka anu sanés atanapi sobat anu penting.

Teras ngalih kana grup alit, sapertos kelompok babaturan sareng kulawarga. Ti dinya anjeun tiasa ngalih kana kelompok jalma anu langkung ageung dugi ka akhirna anjeun raoseun paréntah mikropon di payuneun pemirsa ageung.

Di sisi anu sanésna, nyandak kabisat sareng ngan nyarios di payuneun kelompok ageung panginten henteu saé teuing gunana. Anjeun tiasa mendakan diri anjeun dibungkus ku kasieun sareng hariwang tina berpotensi ngacowkeunana, sabab sigana yén nyarios di payuneun kelompok anu ukuranana bakal aya hubungan anu penting.

Entong ragu nyandak léngkah leutik upami anjeun ngaraos éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngéwaan kasieun anjeun. Teu seueur teuing solusi hiji-ukuran-cocog-sadayana, gumantung kana kaayaan sareng jinis jalma anu anjeun ayeuna.

4. Transisi sieun anjeun kana pikagumbiraeun.

Pikagumbiraeun sareng kasieun asalna ti tempat anu sami. Aranjeunna nyayogikeun jumlah stimulasi sareng sumping sareng sensasi fisik anu tiasa dibandingkeun.

Ngarobih anjeun sieun kana kanyahoan kana pikagumbiraeun pikeun kanyahoan tiasa janten salah sahiji cara pikeun ngarobahna.

Sieun sareng hariwang biasana bakal nyababkeun jalma fokus kana sagala anu tiasa lepat. Ngarobih naratif internal kana hal anu positip , dimana anjeun museurkeun gantina kana kasempetan pikeun tumuh sareng naon anu tiasa leres tiasa nyayogikeun dorongan tambahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngalangkunganana.

Jinis latihan deui pikiran anjeun mangrupikeun hal anu ngabutuhkeun dédikasi sareng latihan pikeun digawé ogé. Beuki anjeun ngalakukeun éta, gampang éta ngalakukeun.

Éta moal ngeureunkeun anjeun tina ngaraosan kasieunan sadayana, tapi éta langkung nguntungkeun pikeun ngajaga sieun éta tina ngaganggu harepan, impian, sareng rencana anjeun.

5. Waspada ka jalma-jalma anu leumpang sareng anjeun dina perjalanan anjeun.

Sieun mangrupikeun hal anu matak kusabab sadayana ngaraoskeun kana sababaraha tingkatan. Sababaraha jalma langkung saé pikeun ngatur éta tibatan anu sanés.

Éta panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun ngandelkeun babaturan, kulawarga, pembimbing, atanapi palatih pikeun langkung ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan anu anjeun badé pikagaduh.

Nyaéta, asumsina aranjeunna gaduh sudut pandang anu séhat dina dunya sareng kayakinan anu wajar.

Nanging, anjeun panginten mendakan yén persépsi anjeun nyalira ngeunaan dunya sareng ngudag tujuan dipangaruhan ku persépsi aranjeunna.

hal pikaresepeun pikeun ngalakukeun sareng 1 sobat

Upami anjeun dikepung négatip atanapi jalma anu ngaruksak, aranjeunna condong beroperasi sapertos keuyeup dina ember ...

... anjeun bahkan henteu kedah nempatkeun tutup dina ember sabab tetep narik anu nyobian kabur deui kana ember sareng aranjeunna.

Ieu mangrupikeun masalah nalika ngeunaan perbaikan diri sareng usaha anu teu dikenal.

Anjeun tiasa mendakan yén jalma-jalma di sakuriling anjeun henteu ngadukung éksplorasi anjeun sareng hoyong ngaganggu status quo anjeun.

Anjeun tiasa ngadangu hal-hal sapertos:

'Naon sababna kumaha kaayaan?'

'Naha anjeun henteu senang sareng kuring?'

abdi gaduh masalah ningali kana panon jalma

'Naha anjeun henteu tiasa ngan ukur senang ku naon gaduh?'

Anjeun tiasa mendakan yén kahoyong anjeun dirusak sareng teu didukung. Anjeun tiasa mendakan yén kasieunan aranjeunna ngaracun pikiran, karep, atanapi persépsi anjeun nyalira kumargi aranjeunna teras-terasan malikeun deui sareng milih ngémutanana.

Aranjeunna sanés anjeun, anjeun sanés aranjeunna. Sareng jalur anjeun sanés jalan aranjeunna.

Mudah-mudahan, anjeun bakal dikurilingan ku jalma anu ngadukung anu hoyong anjeun suksés. Jalma anu bakal ngadorong anjeun nyandak léngkah pikeun nalukkeun kasieun anjeun kana kanyahoan sareng ngalaman langkung seueur hal-hal anu ditawarkeun ku kahirupan ieu.

Entong ngantep jalma séjén ngarahkeunnana tujuan atanapi jalan anjeun dina kahirupan.

Kadang anjeun kedah milampah jalur anu anjeun terang yén anjeun kedah milampah nyalira.

Éta henteu kunanaon. Tumuwuh hartosna anjeun sakapeung kedah ngantunkeun jalma-jalma anu henteu cocog deui sareng cara anjeun hoyong hirup sareng ngalaksanakeun kahirupan anjeun.

Alternatipna, aranjeunna ogé tiasa mendakan ilham dina kahoyong anjeun pikeun nyanghareupan éta kasieun sareng leumpang babarengan sareng anjeun.

Aya seueur cara perjalanan hirup anjeun tiasa dibuka. Entong sieun kanyahoan. Nangkeup éta sareng anjeun bakal tumuh sareng ngalaman langkung seueur deui!