Kumaha carana janten karakter 'Heel' dina WWE

>

dimana nonton teu ngarénghap

A face, babyface mangrupikeun karakter heroik anu dipesen ku perusahaan atanapi promosi (WWE) anu tujuanana dipapag ku peminat. Anjeunna dipiharep salawasna 'janten saé sareng ngalakukeun kahadean'. Anjeunna bakal nuturkeun sagala aturan anu ditetepkeun ku perusahaan sareng bakal teras-terasan ngahargaan wasit, oposisi sareng balaréa. Sareng, Upami anjeun ngalakukeun sabalikna anu tepat, anjeun janten 'HEEL'.

Ti pihak Beusi Sheik dugi ka Ted DiBiase sareng JBL dugi ka Randy Orton, keuneung luhurna ngagaduhan acara luar biasa dina bisnis ieu. Aranjeunna mangrupikeun anu leres anu ngadorong balaréa pikeun nyuarakeun pendapatna. Kantun nempatkeun, babyfaces henteu aya tanpa keuneung.





Janten, ayeuna urang mastikeun kumaha pentingna karakter anti-pahlawan, hayu urang tingali kumaha saurang pegulat tiasa leres janten salah sahiji tokoh.

Pareuman balaréa



hal anu kedah dilakukeun pikeun ulang taun kabogoh kuring

Cara saderhana sareng paling épéktip pikeun janten keuneung sacara instan nyaéta ngaganggu sareng ngabébas jagat raya WWE. Aya sababaraha rupa hal anu dianggo pikeun narik hate sareng superstar aranjeunna mangtaun-taun parantos katutup pikeun anjeun.

Ngolok-olok 'fitur fisik' pemirsa, nyindiran nagara bagian nagara / tim olahraga na, ngabédakeunana dumasar kana padamelan / kaayaan ékonomi atanapi ngan nyalahkeun aranjeunna henteu ngadukung 'anjeun sacara tulus' nyaéta sababaraha hal anu biasa dianggo.

Di Biase ngritik aranjeunna kusabab miskin, Rick Rude moyok aranjeunna kusabab awon, Batista vented aranjeunna pikeun ngadukung Cena sareng JBL ngalakukeun sadayana ieu digabungkeun. Janten, léngkah 1 janten keuneung nyaéta kéngingkeun kulit jagat raya WWE.



Anti - USA

Salawasna aya hiji aturan dasar anjeun henteu pernah ngalanggar WWE. Anjeun henteu pernah henteu hormat ka tanah bébas, bumi anu gagah, anu pangageungna orok sadayana, Amérika Serikat Amérika !! Saat anjeun malah usaha caket kana ngalakukeun ieu, alam semesta WWE bakal mogok anjeun kalayan sagala dendam vokal maranéhna.

aj gaya vs dekan ambrose tlc

Superstars sapertos Iron Shiekh, Rusev, Wade Barrett, Bret Hart sareng sajabana ngadamel transformasi keuneung anu legendaris kusabab bantosan anti-Amérika. Naha éta sudut pandang politik Amérika atanapi cara ngubaran para imigran, WWE parantos ngamanpaatkeun gerakan 'anti-Amérika' pikeun memacu karir jelema-jelema jahat.

Bahkan legenda sapertos Sgt Slaughter nyanghareupan gelut alam semesta WWE nalika peralihan karakterna ngajantenkeun anjeunna ngadukung Irak, gerakan anu ngareuwaskeun unggal penggemar gulat sareng anu dianggap teuing kandel pikeun waktosna.

Janten, upami anjeun benci A.S., maka anjeun musuh nomer hiji.

1/2 TERAS