5 Juara Juara Dunia beurat paling parah dina sajarah WWE

>

Janten lalaki éta, anjeun kedah ngéléhkeun lalaki éta, tapi dina conto ieu lalaki éta henteu persis nepi ka dinya sareng Shawn Michaels sareng Ric Flairs dunya. Saatos nyandak desain Big Gold Belt ka WWE di 2003, perusahaan mutuskeun tagihan Juara World Heavyweight Championship salaku judul utama di perusahaan - bahkan di luhur WWE Championship.

Pikeun waktos anu lami, éta tetep sapertos kitu, kalayan resep ti Triple H, The Undertaker sareng Batista nyandak tali kana jangkung suksés sareng popularitas anu pernah aya saacanna. Hanjakalna nalika mangtaun-taun berlanjut, hal-hal mimiti maju sacara turun-tumurun sareng sateuacan anjeun bahkan tiasa nyarios judul ngagentos sabuk dihijikeun sareng Judul WWE sareng akhirna pensiunan.

Janten naon anu janten katalis dina kaayaan miheulaan ka Universal Championship nuju di kajauhan? Nyatana seueur hal, kalayan salah sahijina janten yén teu aya peryogi pisan gaduh dua Judul Dunya di perusahaan deui. Teras deui, alesan anu gedé ogé tiasa sabab sababaraha juara anu nyekel sabuk nuju tungtung ngajiana henteu leres-leres mangaruhan.





Kalayan parantos nyarios, ieu aya lima Juara Heavyweight Dunya sadunya dina sajarah WWE.


# 5 Alberto Del Rio

Del Rio ngéléhkeun CM Punk pikeun kéngingkeun sabuk Championship World Heavyweight



Éta takdir na pikeun kéngingkeun Championship Heavyweight Dunya, sareng panginten upami anjeunna hoyong néwak éta nalika gelutna sareng Edge di 2011 maka anjeunna henteu bakal aya dina daptar ieu. Hanjakalna, WWE mutuskeun ngantosan sateuacan narik pemicu pikeun ngajantenkeun bintang luhur Del Rio SmackDown, sareng kusabab éta kapercayaanna salaku juara serius sangsara.

Tambih Deui, éta henteu ngabantosan yén dina mangsa kajawaraan kajayaan anjeunna anjeunna aub dina pasulayan anu teu pati dipercaya yén ampir teu kaharti mun nyangka yén aranjeunna diijinkeun pikeun hawa. Henteu aya kabeneran yén Alberto mangrupikeun tukang jangka panjang sabuk éta, sareng dina sababaraha bulan anjeunna lungsur ka Cena, tali na akhirna pensiunan.

Kana saurang lalaki Alberto terang pisan ...



lima belas TERAS