5 Total Divas putus-putus anu diputer dina TV

>

Seri kanyataanana Total Divas masihan pandangan ka penggemar WWE ngeunaan kumaha Superstars awéwé awéwé perusahaan hirupna jauh tina sorotan WWE.

cara pikeun ngabahagiakeun diri anjeun deui

Asalna, Total Divas ngagaduhan tujuh anggota pemeran nalika acara debut dina 2013 (Brie Bella, Cameron, Eva Marie, JoJo Offerman, Naomi, Natalya sareng Nikki Bella), sareng 13 awéwé sanés ti WWE parantos ngiringan séri salaku anggota pemeran ti saprak éta.

Seueur episode Total Divas ngurilingan drama panggung antara Superstars , tapi acara éta ogé ngagali kana hubungan kahirupan nyata anu ngalibatkeun awéwé WWE.





Perkawinan Brie Bella sareng Daniel Bryan diulas pisan dina Total Divas sateuacan The Bellas nampi séri kanyataan Total Bellas di 2016, sedengkeun Naomi parantos némbongan sareng salakina - sasama WWE Superstar Jimmy Uso - ampir unggal usum Total Divas.

Hanjakalna, pikeun unggal perkawinan anu bahagia anu dipamerkeun dina Total Divas, E! kaméra ogé néwak momen nalika anggota divisi awéwé WWE parantos putus sareng pasanganna.



Dina tulisan ieu, hayu urang tingali di lima Total Divas break-up anu diputer dina televisi.


Putus putus # 5 Paige sareng Bradley diulas dina Total Divas

Seueur episode dina usum katilu Total Divas fokus kana hubungan Paige sareng penyanyi utama band rock Emarosa, Bradley Walden.

Salah sahiji adegan Total Divas anu paling berkesan anu ngalibetkeun Paige sareng Bradley sumping dina 8 Maret 2015 nalika Juara Divas dua kali ngabagi mobil sareng indung sareng adi awéwé kabogohna anu anyar.



Saatos Paige bercanda ngirimkeun pidéo ka indung Bradley nyarios yén aranjeunna badé nikah, adi Bradley ngungkabkeun yén lanceukna parantos nikah sakali sateuacan. Paige, anu henteu sadar perkawinan pasanganna sateuacanna, nyatakeun yén anjeunna keueung tapi anjeunna henteu hoyong nyababkeun ribut di payun kulawargana.

Sakali aranjeunna dugi ka bumi kulawarga Bradley, Paige gaduh perdebatan ageung sareng kabogohna, anu nyarios yén anjeunna henteu hoyong ngalih sareng anjeunna.

Dina mimiti usum payun, Paige nyarios ka sasama anggota Total Divas anu matak éta Bradley ngirimkeun anjeunna sms pikeun ngantepkeun anjeunna terang yén anjeunna henteu hoyong hubungan.

Anjeunna leres-leres putus sareng kuring ngalangkungan pesen téks. Anjeunna dasarna orok ageung, alit. Kuring tungtungna ngagaduhan hubungan saatos kuring henteu hoyong janten hiji hubungan. Anjeunna ngan, siga, henteu ngaraos nyambung. Naha anjeun nyarios 'Kuring bogoh ka anjeun', teras?

Paige guyonan saatos masihan koméntar yén sadaya jelema s ** k sareng aranjeunna kedah angkat leungeun sareng nyabak wajahna.

john cena sareng nikki bella ring ring
lima belas TERAS