3 WWE Superstars anu nembé nikah sareng 2 anu badé nikah gancang

>

WWE Universe sok gumbira terang ngeunaan sadaya detail tukang layar ngeunaan superstar karesepna. Nalika aranjeunna sadayana ngagambarkeun tokoh dina televisi, aranjeunna gaduh seueur hal-hal sanés anu lumangsung dina kahirupan pribadi kalebet hubungan kahirupan nyata.

Aya seueur bintang anu nikah dina daptar WWE ayeuna, sareng sababaraha diantarana nembé ngiringan daptar. Aya ogé sababaraha batur anu ayeuna nuju tunangan sareng badé gabung sareng klub WWE Superstars anu nikah.

daft punk tanpa hélem

Hayu urang tingali tilu Superstar WWE anu nembé nikah sareng dua batur anu badé nikah gancang. Seueur ucapan salamet ka pasangan anu saé ieu pikeun fase anyar kahirupan ieu.






# 3 sareng # 2 Nikah nembé - WWE Superstars Seth Rollins sareng Becky Lynch

Ngahaturkeun nuhun ka @WWERollins & @BeckyLynchWWE anu nikah dinten ayeuna! https://t.co/Da1tEBQaTY pic.twitter.com/yQb73c7oFj

- WWE (@WWE) 29 Juni 2021

Tambahan paling anyar dina daptar WWE Superstars anu kawin nyaéta Seth Rollins sareng Becky Lynch. Dua bintang panggedéna dina daptar ayeuna, Rollins sareng Lynch mimiti bobogohan di mimiti 2019. Duanana ogé meunang pertandingan Royal Rumble awéwé lalaki sareng awéwé masing-masing.



Saatos seueur spekulasi, Rollins tungtungna nyebatkeun hubunganana sareng publik dina pos média sosial dua dicium di panggung WWE. Dina Agustus 2019, duanana ngumumkeun papacangan.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Pos anu dibagi ku Seth Rollins (@wwerollins)

lirik lagu tema john cena

Taun kamari, ngeunaan RAW saatos Artos di Bank 2020, Lynch ngumumkeun kakandunganana. Anjeunna parantos jauh ti tipi WWE sareng ngalahirkeun anjeunna sareng anak kahiji Rollins 'dina bulan Désémber 2020, putri anu namina Roux. Kamari, Seth Rollins ngungkabkeun dina carita Instagram na yén anjeunna bakal nikah sareng Becky Lynch. WWE dikonfirmasi sami sareng ieu pernyataan :



Sakumaha anu diungkabkeun ku Seth Rollins dina akun Instagram na, dinten parantos sumping pikeun pasangan anu bahagia pikeun ngabeungkeut nalika aranjeunna nikah dinten ayeuna.
Potret layar tina Seth Rollins

Potret layar carita Seth Rollins '

Rollins sareng Lynch mangrupikeun salah sahiji 'pasangan kakuatan' pangageungna dina pro-gulat ayeuna. Kalayan WWE parantos badé hirup deui, teras balikna Jawara Awéwé RAW sareng SmackDown Awéwé Becky Lynch pastina bakal kajadian langkung lami tibatan engké.

1/4 TERAS