10 seniman terkenal anu parantos nyumbang musik pikeun WWE

>

# 8 P.O.D nyumbang musik pikeun WWE

Rey Mysterio dina WWE

Rey Mysterio dina WWE

P.O.D. parantos nyumbang musik pikeun WWE ku sababaraha cara. Kemitraan aranjeunna dimimitian nalika aranjeunna nyiptakeun lagu tema Rey Mysterio 'Booyaka 619'. Aranjeunna ogé nyumbang musik pikeun Survivor Series pay-per-view di 2005 kalayan 'Lights Out', sareng ogé dina acara WWE's Saturday Night's Main Event kalayan lagu na 'Boom'.

Top 10 Pintu Masuk WWE Favorit Sadaya-Waktu Kuring | # 8: Booyaka 619 - P.O.D. (* Dasi *) pic.twitter.com/9Ly004ueRw





- Ryan, Pop Culture Junkie (@TheHavanaNation) 1 Juni 2020

P.O.D ogé maénkeun 'Booyaka 619' langsung di WrestleMania 22 di Chicago, nalika Rey Mysterio nuju lebet pikeun pertandingan gelar dunya na. Rey Mysterio ngawartosan WWE.com dina 2006:

'Éta parasaan anu saé wengi di Chicago, sareng kuring henteu sabar ngantosan deui. Ngan ukur terang yén budak 619 babarengan pikeun hiji momen istiméwa dina wengi kuring kéngingkeun Kejuaraan Kelas Berat Dunya ... éta siga pesta 619 anu kaluar. ' Saur Rey Mysterio (h / t WWE.com)

# 7 Snoop Dogg parantos nyumbang musik pikeun WWE

Snoop Dogg dina Senén Peuting RAW

Snoop Dogg dina Senén Peuting RAW



WWE sareng Snoop Dogg gaduh silaturahim anu lami, anu dimimitian di WrestleMania 24. Anjeunna Master of Ceremonies pikeun pertandingan Lumberjill antara Maria Kanellis sareng Ashley Massaro ngalawan Melina sareng Beth Phoenix.

tanggung jawab pikeun tindakan anjeun nalika damel

Snoop mangrupikeun kipas WWE anu gemar sareng mangrupakeun misan WWE Superstar Sasha Banks. Anyar-anyar ieu, Snoop parantos nyumbang musik ka WWE, kalayan lagu tema Sasha Banks 'anu pang anyarna. Lagu ieu mangrupikeun remix tina lagu 'Sky's the Limit' anu ayeuna diréparasi ku Snoop Dogg nambihan dina rap na nyalira.

Sasha Banks nyarioskeun Wwe :



Upami kuring badé ngadamel debut ulang gulat deui, kuring nyarios naha henteu ngadamel parobihan? Ngagaduhan rambut anyar, sikep anyar, anyar pisan. Kuring langkung saé, saleresna. Janten naha henteu ngiringan musik énggal ti dulur misan kuring Snoop Dogg? '

Ieu @SnoopDogg remix mangrupikeun watesan LEGIT. #Dibantingkeun SashaBanksWWE pic.twitter.com/cXS9uIwAdf

- WWE (@WWE) 9 Nopémber 2019

# 6 Kaganggu nyumbang musik pikeun WWE

Batu Tiis Steve Austin dina Jaman Sikep

Batu Tiis Steve Austin dina Jaman Sikep

Anjeun tiasa émut Kaganggu ku lagu téma klasik 'Glass Shatters' klasik anu dianggo ku Stone Cold Steve Austin nalika anjeunna ngacungkeun keuneung. Lagu ieu dipidangkeun dina albeum kompilasi 'Forceable Entry' WWE anu dirilis taun 2002. Lagu éta sorangan ditulis ku Jim Johnston sareng Disturbed.

tandatangan mantan anjeun masih hoyong anjeun

#NowDrummingTo

Pecahan Kaca - Kaganggu

Anjog. Stunner. Ninggali. pic.twitter.com/yLEHIWCokk

- Roxi Johnson 🦸‍♀️ (@SuperheroRoxi) 13 Désémber 2020

Kaganggu ogé parantos nyayogikeun lagu-lagu pikeun acara WWE, kalebet 'Stricken' anu dianggo dina rébolan Taun Anyar sacara bayar-per-panéangan taun 2006. Aranjeunna bakal terang-terangan diémutan pikeun 'Glass Shatters' anu dianggo dina waktos anu pondok dina layar.

Sateuacanna 2/4TERAS