10 Pilem Terbaik anu nampilkeun WWE Superstars

Pilem Naon Ningali?
 
>

Dina dunya hiburan mainstream, WWE Superstars parantos teras-terasan muncul dina sababaraha bentuk atanapi bentuk. Ahéngna, sanajan kitu, fénoména ieu parantos kajantenan langkung lami tibatan anu parantos dipikaterang ku sababaraha.



Éta leres - The Rock mangrupikeun bintang pilem pangageungna di planét sareng intina ngabuka jalan pikeun sesa dulur-dulurna. Wrestlers sapertos CM Punk, John Cena sareng Batista sadayana parantos sukses dina dunya pilem. Hulk Hogan nyobian deui dina taun 1980an sareng 90an tapi henteu pernah ngalangkungan ongkos kulawarga.

kumaha mutuskeun antara dua lalaki

Dinten-dinten ieu, ulasan pilem di agrégasi ku situs sapertos Rotten Tomat (saha anu nuju peringkat kami dumasar kana daptar ieu) sabab kaseueuran peminat pilem nuju resep mariksa ulasan pikeun pilem karesepna. Sanés sistem anu sampurna, tapi sok pikaresepeun ningali dimana pilem karesep urang ragrag dina skala.



Sareng, ku éta cenah aya 10 pilem pangsaéna sareng WWE Superstars, numutkeun Rotten Tomat.

naha kuring henteu tiasa nangis sanajan kuring hoyong

# 10 Hulk Hogan di Rocky III - 64% (1982)

Hogan

Debut pilem asli Hogan (Sumber Pic: IMDB)

Ieu téhnisna debut pilem Hogan, dimana anjeunna maénkeun peran pondok tapi berkesan di Rocky 3 . Pilem ieu anu katilu dina Rocky seri (um ... jelas) sareng, dina waktos éta, mangrupikeun angkat anu ageung. Ical mangrupikeun kokotor sareng grim tina pilem-pilem samemehna sareng diganti ku herang ngagurilap.

Ieu sabenerna jalan, sabab Rocky Balboa nyaéta Jawara Dunya sareng, ku éta, datang artos, kamashuran, sareng kakuatan. Anjeunna parantos réngsé sareng balaréa sareng terlibat dina pertandingan antar-promosi sareng gulat pro sapertos Thunderlips (Hulk Hogan).

Ieu ngabuktikeun janten karusakanna nalika Clubber Lang (Mr. T) ngancurkeun anjeunna di ring sareng nyandak gelar na. Balboa kedah pulih gelar sareng ngalatih kalayan musuh lami pikeun ngalaksanakeunana. Éta pilem aksi / olahraga anu saé.

kumaha gancang anjeun bogoh

Nyatana, pilem éta penting kusabab pilem ieu anu leres-leres ningalikeun anjeunna ka mainstream. Vince McMahon Sr. saleresna dipecat anjeunna pikeun nyandak peran dina , tapi dina hartos, hal ieu ngajantenkeun putrana Vince pikeun nyetél panggung pikeun WrestleMania di 1985. Upami aya, peranna ngabantosan Hogan ningkatkeun stardomna anu terus berkembang.

1/6 TERAS